Motta et tilbud på lån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Lån til bil

Christoffer Liven

Har du behov for et lån til bil? De aller fleste som skal kjøpe bil trenger et lån, uansett om det er ny eller brukt bil. Les videre for å lære om ulike måter å finansiere bilkjøpet på. 

Søk lån til bil hos Axo Finans og få søknaden vurdert av opptil 21 banker. Det sparer deg både for tid og penger å sende søknaden via en finansagent. Da mottar du det beste tilbudet med den laveste renten, og bestemmer selv om tilbudet er godt nok til å akseptere. 

Vurderer du et billån eller et lån uten sikkerhet?

Billån eller lån uten sikkerhet?

Et billån er et lån med salgspant i bilen. Det gjør at lånet er mindre risikofylt for banken som låner ut penger, fordi de uansett vil få tilbake beløpet på en eller annen måte. 

Den største fordelen med å velge billån med sikkerhet, er at renten blir lavere. Samtidig avhenger renten av hvor mye du har i egenkapital. 

Ikke alle ønsker et lån med pant i bilen. Årsaken kan være at du ikke har egenkapitalen som banken krever, eller at du skal kjøpe bruktbil av lavere verdi enn banken er interessert i å finansiere. Har du ikke spart opp pengene du trenger, kan det bli aktuelt å søke om et forbrukslån

Lån uten sikkerhet

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Det betyr at banken ikke krever noen garanti eller sikkerhet for å låne ut penger til deg. Hvis du ikke ønsker et billån med pant i bilen, kan dette være en god løsning på finansieringen. Da slipper du å stille med egenkapital, og du får ingen heftelser på bilen.

Ettersom forbrukslånet er usikret, kan pengene brukes til det du selv bestemmer. Det innebærer at du får utbetalt lånebeløpet direkte på konto og disponerer pengene fritt. Kanskje du også trenger penger til utstyr til bilen, leie av garasjeplass, ny lakk eller noe helt annet? Dette kan et forbrukslån brukes til. 

Søk om billån

Hvis du skal låne penger til å kjøpe bil, er du sikkert interessert i det billigste lånet. Det kan du få tilbud om ved å søke via en låneagent som Axo Finans. Da får du tilbud om et lån uten sikkerhet, og bestemmer selv hva pengene skal brukes til. 

Søknadsprosessen er ikke komplisert, og foregår på nett. Slik gjør du det:

  • Send en søknad om å låne penger via Axo Finans
  • Søknaden blir videresendt til et knippe banker og långivere
  • Axo Finans sammenligner tilbudene som kommer i retur
  • Du får tilbud om det billigste lånet

Tilbudet kommer uten forpliktelser og er helt gratis. Du har 30 dager på å bestemme deg for om du vil takke ja eller nei. Venter du lenger enn dette, må søknaden sendes på nytt for å gjøre en ny sammenligning av aktuelle lånetilbud. 

Les mer: Billig forbrukslån

H2: Huskeliste når du skal kjøpe bil

En bil er ofte et praktisk medlem av familien og helt uunnværlig for at hverdagen skal gå rundt, men billig er det ikke. Derfor er det mange ting du bør tenke over før du bestemmer deg for hvilken bil du skal kjøpe. Her er noen nyttige punkter å tenke gjennom:

  • Hvor mange som skal bruke bilen
  • Hva som skal fraktes
  • Hvor langt du skal kjøre
  • Hvor ofte du skal kjøre
  • Om den skal være elektrisk eller bensindrevet

En elbil kan koste mer enn en bensinbil i innkjøp, men dette sparer du vanligvis inn i reduserte driftskostnader. Når du sammenligner prisen for en bensinbil og elbil, må du derfor regne ut den totale kostnaden og ikke bare hva bilen koster deg ved innkjøp. 

Lykke til med bilkjøpet!

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg