Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Lån til oppussing

Espen Flaa Nilsen

Skal du ta opp et forbrukslån for å pusse opp boligen? Søk lån til oppussing og få søknaden vurdert av opptil 20 banker.

Skal du pusse opp boligen? Her får du hjelp til å finne lån til oppussing. Søknaden vurderes av opptil 20 banker.

Mange pusser opp for å øke verdien på boligen i forkant av et salg. Vurderer du å pusse opp? Søk lån til oppussing i dag og motta det beste tilbudet.

Forbrukslån til oppussing

Mange velger å ta opp et forbrukslån ved oppussing av boligen. Årsaken til dette er at man ikke alltid kan vite på forhånd hva oppussingen vil koste, og det kan være greit å ha en buffer hvis det oppstår uforutsette utgifter.

Et forbrukslån er et lån uten sikkerhet. Dette innebærer at banken ikke krever pant i boligen for å gi lånet. Derfor er det et smidig lån som fint kan brukes til oppussing av bolig.

Andre velger å øke boliglånet når de skal pusse opp, og dette er også en god løsning - spesielt hvis du skal bli boende en stund. Skal du imidlertid pusse opp før et salg, er det ikke sikkert at du ønsker å utvide boliglånet. Dette kan redusere egenkapitalen og dermed påvirke ditt neste boligkjøp.

Gode råd når du skal pusse opp før salg

Før du setter i gang med å pusse opp er det viktig å forberede seg godt. Skal du pusse opp i forkant av et salg, er målet sannsynligvis å øke boligens verdi. Da kan det være greit å styre unna månedens heteste interiørtrend og heller tenke langsiktig og nøytralt.

Forsøk å gå for løsninger som de fleste kan være fornøyde med over lengre tid, og varier heller detaljene. Et godt utført grunnarbeid og god kvalitet vil alltid veie positivt hos en fremtidig kjøper.

Mange er opptatt av å sette sitt personlige preg på boligen under oppussingen, men dersom oppussingen skjer i forkant av et salg bør du gå for nøytrale løsninger. De fremtidige kjøperne er mer opptatt av å se for seg muligheter i sitt nye hjem, enn å vite hvem som har bodd der før.

Spar penger til oppussing ved å refinansiere

Har du behov for å spare penger til å pusse opp? I så fall bør du vurdere å refinansiere eksisterende gjeld. Har du handlet på avbetaling, brukt kredittkortet eller tatt opp forbrukslån, kan disse refinansieres for å kutte de månedlige rentekostnadene.

Refinansiering innebærer at man tar opp et nytt lån som brukes til å nedbetale gamle lån. For at refinansieringen skal være lønnsom må du få en lavere rente på det nye lånet enn hva du betaler i dag. Dette kan Axo Finans hjelpe deg med.

Dette er Axo Finans

Axo Finans er finansagenten som sammenligner lånetilbud på vegne av lånekunder, med mål om å finne de billigste og beste tilbudene på lån.

Med Axo Finans er det bankene som må konkurrere om å få deg som kunde, og ikke motsatt. Alt du trenger å gjøre er å sende inn en søknad, så blir den samme søknaden vurdert av opptil 20 banker. Pengene kan brukes til hva du vil, for eksempel til å pusse opp.

SØK HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg