Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Lån til renovering

Christoffer Liven

Det er vanskelig å beregne hva oppussingen vil koste på forhånd, og det er lurt å ha en økonomisk buffer tilgjengelig. Har du ikke det, kan et lån til renovering være en løsning.

Spar opp penger til oppussingen

Før du setter i gang med å renovere eller pusse opp, gjør du lurt i å legge en god og detaljert plan for arbeidet. Et renoveringsprosjekt betyr at det kommer til å oppstå uforutsette utgifter, og hvis det i tillegg blir nødvendig å bytte ut interiør kan prislappen fort stige til uante høyder.

Dersom du har mulighet bør du begynne å spare penger i god tid før prosjektets start. Sett opp faste trekk fra lønningskontoen din, så går sparingen av seg selv.

Søk lån til renovering gjennom Axo Finans, og få et fleksibelt lån uten sikkerhet med lav rente og gode vilkår.

Søk lån til renovering gjennom Axo Finans, og få et fleksibelt lån uten sikkerhet med lav rente og gode vilkår.

Sett opp budsjett

En viktig del av planleggingen er å sette opp et budsjett. Forsøk å inkludere så mange detaljer som mulig, og ta høyde for økonomisk usikkerhet i hvert eneste ledd. Det er også lurt å sette opp en tidsplan for hver post. Med god planlegging står du myie bedre rustet til å bære utgiftene som måtte komme, selv om det er vanskelig å vite hva oppussingen vil koste til slutt.

Hold kostnadene nede

Mange blir overrasket over hva det faktisk koster å pusse opp. Skal du for eksempel renovere badet, kan det fort koste over 200 000 kroner. Før du setter i gang kan du ta følgende steg for å holde kostnadene nede:

  • Finn ut hva du kan gjøre selv
  • Kjøp møbler og interiør brukt
  • Bruk anbud for å ansette fagfolk
  • Sett av en økonomisk buffer til uforutsette utgifter

Lån til oppussing

Mange foretrekker å låne penger til oppussing og renovering, slik at de har økonomisk fleksibilitet gjennom hele prosjektet. Dette kan være en god løsning for noen, men her er det viktig å gjøre en ærlig og grundig vurdering av seg selv. Velger du å låne penger fordi du sliter med å spare? Dersom sparing er vanskelig for deg, kan det også bli vanskelig å betale tilbake lånet.

SØK HER OG FÅ TILBUD FRA OPPTIL 20 BANKER

Forbrukslån til oppussing og renovering

Har du derimot en sunn og stabil økonomi, men trenger et raskt lån for å få finansieringen på plass, kan du søke om et lån til renovering. Mange velger å ta opp et forbrukslån fordi dette er den mest fleksible lånetypen.

Selve søknadsprosessen foregår elektronisk, slik at det går raskt å få svar. Takker du ja til et tilbud, står pengene på konto innen et par dager. Du kan velge å betale inn større terminbeløp enn hva som står i avtalen, eller innfri lånet i sin helhet før fristen. Det bør ikke være noen ekstra kostnader forbundet med å gjøre dette.

Ikke lån mer enn du trenger

Før du søker om lån til renovering, bør du bruke budsjettet ditt til å beregne hvor mye du faktisk trenger. Det er relativt enkelt å få innvilget et lån uten sikkerhet fordi det stilles lave krav til låntaker. Derfor kan det være fristende å maksimere lånet for å realisere drømmeboligen, men det er aldri en god idé å låne mer enn man egentlig trenger.

Et lån er en stor økonomisk forpliktelse som du må leve med, kanskje i flere år fremover. Jo lengre nedbetalingstiden er, jo dyrere blir det. Derfor er det viktig å ikke låne over evne, men i stedet vite at du har kontroll på nedbetalingen ved siden av de vanlige regningene dine.

Usikrede lån med lav rente

I en verden av kredittkort og forbrukslån, er det egentlig ingenting som kan sies å ha lav rente. Derimot går det an å si at noen tilbyr lån med lavere rente enn andre. Dette gjelder også lån til renovering og oppussing. For å finne et lån med lavest mulig effektiv rente, er det nødvendig å sammenligne de forskjellige tilbudene som finnes på markedet.

Det er lurt å bruke en låneagent når du er interessert i å sammenligne tilbud. De aller fleste sparer både tid og penger på å gjøre akkurat dette, og mottar et uforpliktende tilbud som man står fritt til å takke ja eller nei til.

I samarbeid med låneagenten Axo Finans kan du få tilbud om lån til renovering med lav rente. Axo Finans arbeider med å finne de billigste og beste lånetilbudene, og sparer deg for uvurderlig tid når du skal sammenligne lånetilbud. Det er kostnadsfritt å benytte seg av tjenestene til låneagenten Axo Finans.

SØK HER OG FÅ TILBUD FRA OPPTIL 20 BANKER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg