Motta et tilbud på refinansiering

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Hva er egentlig et refinansieringslån?

Et refinansieringslån er noe de aller fleste långivere tilbyr, og er et lån som brukes for å samle smålån og betale ut gammel gjeld. Som oftest er det banken eller långiveren selv som tar seg av dette, og alt du behøver å gjøre er å overrekke dem opplysninger om gjelden din.

Når du søker om refinansiering, tar du opp et nytt lån for å erstatte eksisterende lån og gjeld. Dette gir deg lavere rente, i tillegg får du samlet alt under ett lån slik at du får en bedre oversikt over dine totale månedlige kostnader. Du får kun én faktura å forholde deg til.

Hva er fordelene med refinansiering av gjeld?

Du blir ikke gjeldfri med et refinansieringslån, men du får en bedre økonomisk oversikt og lavere totale kostnader. Den nye økonomiske oversikten kan gi deg motivasjonen du behøver for å bli gjeldfri raskere.

I tillegg kan du spare tusenlapper på å bli kvitt unødvendige gebyrer og skyhøye renter.

Med andre ord vil du oppleve fordeler som:

 • Bedre oversikt over personlig økonomi
 • Betalingsmotivasjon
 • Sparte penger
 • Slippe økonomiske bekymringer
 • Raskere gjeldfri
 • Bedre rentebetingelser

Ved å samle all gjelden din under et nytt lån får du kontroll over økonomien din. Ønsker du å få en oversikt over gjelden din?

Logg deg inn i gjeldsregisteret.com. Her finner du en oversikt over alle gjeldsposter og hvilken rente du har på disse. Med denne oversikten kan du enkelt finne totalsummen på ditt refinansieringslån.

 Refinansiering kan spare deg for flere tusen i mnd gjennom å samle dyr gjeld i ett nytt lån

Når bør jeg refinansiere?

De fleste tjener på å refinansiere gjelden fordi renten på lån varierer hele tiden. Sitter du på lån uten sikkerhet bør du undersøke refinasieringsmulighetene dine med jevne mellomrom. Dette gjelder handlekontoer, smålån, forbrukslån, kredittkort, avbetaling, også videre.

Dersom du sitter på flere smålån og kreditter kan en refinasiering være særlig gunstig. Ved å samle alle lån i ett felles lån, kan du redusere renten og kutte alle doble gebyrer. Ikke bare får du et billigere lån totalt sett, du får også kun én faktura å forholde deg til.

Det kan også lønne seg å refinansiere selv for deg som kun har ett kredittkort. Har du brukt opp kredittrammen på kredittkortet, vil du ofte sitte igjen med en høy rente og dyre gebyrer. Har du ikke mulighet til å tilbakebetale alt med engang, kan det lønne seg å bytte ut kredittkortet med et nytt lån. Slik får du lavere rente og blir kvitt unødvendige kostnader.

Les mer: Refinansiering av kredittkort

Hvordan refinansierer jeg?

Du kan refinansiere ved å øke boliglånet eller ved å søke om å refinansiere lån. Sistnevnte passer for deg som ikke har mulighet til å bake gjelden inn i boliglån, men likevel ønsker å samle gjelden din.

For å søke om et refinansieringlån, må du først finne din foretrukne bank eller långiver. Når du sender inn en søknad, må du også oppgi opplysninger om din gjeld og inntekt. Dersom du får søknaden innvilget, vil banken eller långiveren ta seg av utbetalingen av de gamle lånene. Du vil sitte igjen med kun én faktura, bedre økonomisk oversikt og bedre rentebetingelser.

Hvor finner jeg det rimeligste lånet?

 Refinansiering av kredittkort og smålån kan spare det mye penger. Få hjelp til å finne det rimeligste refinansiering lånet

Mange velger å søke gjennom en finansagent. En finansagent videresender søknaden din videre til alle sine samarbeidspartnere - helt kostnadsfritt og uforpliktet.

Etter kort tid vil du få svar på søknaden din. Her vil du bli presentert med det beste tilbudet for deg, basert på din økonomiske situasjon. Slik er du sikret et lån med gode vilkår.

Gjennom vår samarbeidspartner Axo Finans kan du søke om refinansiering fra 10 000 til 500 000 kroner uten sikkerhet. Søknaden blir sendt til 20 ulike banker og du mottar det beste tilbudet.

Les mer: Lån uten sikkerhet

Kan jeg refinansiere med betalingsanmerkning?

De aller fleste banker gir automatisk avslag dersom den som søker har betalingsanmerkning. Det finnes likevel noen som godtar anmerkninger, så lenge du som søker møter visse andre betingelser.

Fordi bankene vurderer lånesøknadene individuelt, kan det lønne seg å ta kontakt med banken og forklare situasjonen. Betalingsanmerkninger har ofte påvirkning på om søknaden blir innvilget eller ikke.

Husk at betalingsanmerkningen blir slettet så fort saken er betalt i sin helhet - så det kan være lurt å betale disse før du søker lån. Betalingsanmerkninger blir også slettet når saken er fire år eller eldre.

Samle alle dine lån under ett lån

Har du mistet oversikt over økonomien og synes det er vanskelig å prioritere månedlige utgifter, kan refinansiering være veien å gå. Finn motivasjon til å bli gjeldfri raskere og spar penger ved å samle alle dine lån under et refinansieringslån.

Send inn en uforpliktende søknad til Axo Finans i dag. Du får det beste lånet blant 20 banker!

SEND INN DIN SØKNAD OM REFINANSIERING

Spørsmål og svar

Hva er refinansiering?

Refinansiering innebærer å ta opp et nytt lån for å betale ut eksisterende gjeld. Målet er å få lavere rente på lånet, og dermed også et billigere lån totalt sett. Refinansiering er spesielt gunstig for deg med flere lån og kreditter, da du kan samle alle disse under ett lån.

Hvilke lån kan jeg refinansiere?

Gjennom Axo Finans kan du refinansiere alle typer lån uten sikkerhet, som for eksempel forbrukslån, smålån, kjøp på avbetaling og kreditter.

Hvordan søker jeg refinansiering?

For å søke gjennom Axo Finans sender du inn en søknad på deres hjemmesider. Huk av for at du ønsker refinansiering og oppgi nødvendige opplysninger om gjelden du skal refinansiere, som lånesum og långiver.

Axo Finans sender søknaden din videre til sine samarbeidsbanker som tilbyr refinansiering og du mottar det beste tilbudet i retur. Dersom du takker ja til et lånetilbud går kundeforholdet videre til banken du takket ja til og forholdet med Axo Finans avsluttes. Banken tar seg av utbetalingen av de gamle lånene - og du sitter igjen med kun én faktura.

Hva er nominell rente?

Den nominelle renten er grunnrenten på lånet. Denne baseres på den nasjonale styringsrenten, men bankene bestemmer selv sin grunnrente.

Hva er effektiv rente?

Den effektive renten er den nominelle renten pluss alle gebyrer og kostnader knyttet til lånet. Det er med andre ord denne renten som viser deg de faktiske månedskostnadene. Dersom du skal sammenligne lånetilbud, er det denne renten du bør se på.

Hva er en finansagent?

En finansagent formidler lån på vegne av banken og fungerer slik som et bindeledd mellom bank og kunde. Selv om finansagenten jobber på vegne av banken, er de også til stor fordel for deg som ønsker å refinansiere. Når du sender inn en søknad til en finansagent, sender de denne videre til samtlige av sine samarbeidsbanker. Dette sparer deg for tid og du får det beste tilbudet blant flere banker.

Hva er betalingsanmerkning?

En betalingsanmerkning er en registrering i kredittopplysningsregisteret om at en person har en ubetalt fordring mot seg. Dette kan skyldes manglende betaling etter en inkassosak, forliksdom, utlegg, lønnstrekk eller konkurs. Betalingsanmerkninger svekker kredittverdigheten og gjør det vanskeligere å få innvilget lån.

Så snart kravet er nedbetalt i sin helhet, slettes betalingsanmerkningen. Det kan derfor være lurt å betale eventuelle anmerkninger før du søker om lån.

Hvem er Axo Finans?

Axo Finans er en finansagent som formidler lån, forbrukslån og refinansiering på vegne av sine samarbeidspartnere. I dag samarbeider Axo Finans med 20 av Skandinavias beste og mest annerkjente banker.

Fordeler ved å benytte Axo Finans

 • Konkurransedyktige lånetilbud
 • Lav rente
 • Rask søknadsprosess
 • Trygge rammer og gode vilkår

Virksomheten er regulert av Finanstilsynet, noe som innebærer at Axo Finans har klare avtaler med bankene og alle lånetilbud er i henhold til Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis.Det betyr at de ikke har anledning til å motta godtgjørelse fra andre enn sine samarbeidspartnere. Som kunde betyr det at tjenesten er gratis.

Hvor mye kan jeg låne?

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10 000 til 500 000 kroner uten sikkerhet.

Hvor lang nedbetalingstid har lånet?

Axo Finans tilbyr nedbetalingstid opptil 15 år, avhengig av banken du får lån hos. Du kan når som helst betale inn ekstra eller betale ut lånet i sin helhet, uten ekstra omkostninger.

Hvilke kriterier stiller banken?

Dette varierer fra bank til bank, men for å få innvilget et lån hos bankene Axo Finans samarbeider med må du:

 • Ha fylt 23 år
 • Ha en registrert liknet inntekt
 • Ingen aktive inkassosaker

Oppfyller du ikke disse kravene kan du eventuelt søke med en medlåntaker. Dette vil normalt øke sjansene for å få lånet innvilget.

SØK REFINANSIERING HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg