Motta et tilbud på refinansiering

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Refinansiering av lån

Christoffer Liven

Refinansiering av lån lønner seg i mange tilfeller: Enten du sitter på dyre lån, har flere lån eller ønsker å få bedre oversikt over økonomien. I samarbeid med låneagenten Axo Finans får du hjelp til å samle lån i et refinansieringslån. At du kan spare penger på å låne penger, høres kanskje litt bakvendt ut. Allikevel har vi sett utallige tilfeller hvor kunder har forhandlet frem bedre vilkår og renter, og dermed spart penger hver eneste måned. En justering av renten kan ha utrolig mye å si, spesielt hvis lånesummen er høy.

Derfor lønner det seg

Ved å kutte i de månedlige kostnadene kan du blant annet:

  • Nedbetale lånet raskere enn planlagt og bli gjeldsfri
  • Få større økonomisk spillerom i hverdagen
  • Få bedre oversikt over økonomien
  • Sette penger på sparekonto hver eneste måned

Refinansiering av lån kan gi deg lavere rente, færre gebyrer og en oversiktlig økonomi

Refinansiering av lån kan gi deg lavere rente, færre gebyrer og en oversiktlig økonomi

Dette forutsetter naturligvis at du får tilbud om en lavere effektiv rente enn hva du betaler i dag. Refinansiering av lån er noe du kan gjøre på egenhånd, eller via en låneagent.

Les mer: Refinansiering av forbrukslån - fordeler og ulemper

SØK REFINANSIERINGSLÅN HER

Refinansiering hos en låneagent

De aller fleste er tjent med å refinansiere via en låneagent. En låneagent er en finansiell aktør som arbeider med å sammenligne tilbud om lån på vegne av låntakere. Ved å søke refinansiering av lån hos en låneagent, blir søknaden sendt videre til flere forskjellige banker og långivere samtidig.

Når alle har behandlet søknaden, blir det beste tilbudet presentert for kunden. Prosessen tar vanligvis noen få timer. Långiverne er klar over at de konkurrerer om å få den samme kunden, og vil derfor strekke seg litt ekstra for å gi et godt tilbud. Dermed presses prisene på markedet ned.

Det er helt uforpliktende å søke om refinansiering av lån hos en låneagent, og tjenesten er kostnadsfri for låntakere. I tillegg får du svar fra flere banker i løpet av mye kortere tid, enn om du hadde gjort undersøkelsen på egenhånd.

Samle smålån i ett enkelt lån

Dersom du har forbruksgjeld i flere forskjellige lån, har du sannsynligvis mye å spare på å samle all gjelden i et nytt og større lån. De fleste långivere vil nemlig tilby en lavere rente, jo høyere lånesummen er. Du vil også slippe alle unødvendige og doble kostnader, som for eksempel doble faktura- og termingebyr.

Eksempler på forbruksgjeld er kreditt, avbetaling, smålån og forbrukslån. Det er svært vanlig å ha kredittkortgjeld i dag, men ikke alle er klar over at de kan samle den dyre gjelden i ett lån og dermed kutte kostnadene. Ved refinansiering av lån får du bare en rentesats å forholde deg til, ett sett med gebyrer og en nedbetalingsplan. Du får bedre oversikt over økonomien og større økonomisk spillerom.

Slik finner du et godt tilbud

Vurderer du refinansiering av lån, er du sikkert også ute etter den billigste og beste avtalen. Renten på lån bestemmes av banken og er individuell for alle søkere. Derfor vil renten og lånetilbudet variere fra bank til bank.

Du blir blant annet vurdert på følgende:

  • Alder
  • Betalingsanmerkninger
  • Eksisterende lån
  • Fast årsinntekt
  • Oppholdssted

På bakgrunn av denne informasjonen, får du tilbud om effektiv og nominell rente. Du kan ende opp med å få et annet tilbud enn hva du hadde forventet da du søkte, og derfor er det viktig å gjøre en grundig sammenligning av flere forskjellige långivere.

Tilbudene du mottar i retur er uforpliktende, og det er opp til deg å takke ja eller nei. Sørg for at det tilbudet du velger kommer fra en seriøs aktør, med en rettferdig kredittavtale.

Søk refinansiering av lån gjennom en låneagent og motta det beste tilbudet for deg - raskt og enkelt!

SØK REFINANSIERINGSLÅN HER

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg