Motta et tilbud på refinansiering

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Benkene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 21 banker

heart
10,317 søknader forrige måned
clock
Du får svar innenkort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Refinansiering uten sikkerhet

Christoffer Liven

Søk om refinansiering uten sikkerhet og motta tilbud fra Skandinavias toppbanker. Axo Finans sammenligner refinansieringslån for deg, og gir deg det beste tilbudet.

Refinansiering er et godt valg, spesielt for deg som tidligere har tatt opp forbrukslån, brukt kredittkortet eller handlet på handlekonto. Ved å refinansiere og samle gjelden kan du få bedre oversikt over økonomien, og begynne å spare penger.

Du har kanskje allerede bestemt deg for å refinansiere, men skal du refinansiere gjeld med eller uten sikkerhet? Les videre for å lære hva som er forskjellen. 

Refinansiere uten sikkerhet er smart hvis du har dyr gjeld du ønsker å samle til et rimeligere lån

Dette er refinansiering

Refinansiering er prosessen med å låne penger for å slette gammel gjeld, og dermed sitte igjen med et nytt lån med bedre vilkår. Poenget med å refinansiere er først og fremst å spare penger, men også å få bedre oversikt over økonomien. 

Gjennom refinansiering samles all eksisterende forbruksgjeld i ett og samme lån, slik at man slipper flere ulike fakturaer og forfallsdatoer hver måned. I tillegg har refinansieringslånet gjerne lavere rente enn annen forbruksgjeld, spesielt er kredittkort kjent for høye rentekostnader. Har du ubetalt kreditt som du er i prosess med å nedbetale, vil du derfor spare penger ved å flytte gjelden til et refinansieringslån. 

Refinansiering med eller uten sikkerhet?

Når gjelden som skal refinansieres er uten sikkerhet, er det vanligvis også snakk om refinansiering uten sikkerhet. Refinansieringslånet har lavere rente enn et lån uten sikkerhet, så du vil uansett spare penger på de månedlige kostnadene knyttet til lånet. 

Hos finansagenten Axo Finans har du også mulighet til å søke refinansiering med sikkerhet. Da vil du få tilbud om enda lavere rente, og en nedbetalingsperiode på opptil 30 år. Refinansiering med sikkerhet går ut på å skreddersy et lån for at du skal få lavere månedskostnader, men da er forutsetningen at all eksisterende gjeld skal samles - inkludert boliglånet. 

I tillegg må du stille med sikkerhet i bolig, enten din egen eller en annens. Kun da er bankene villig til å tilby et skreddersydd refinansieringslån. Har du ikke mulighet til dette, kan du fortsatt refinansiere uten sikkerhet. 

Søk refinansiering her

Vi sammenligner disse 21 bankene for deg