Motta et tilbud på refinansiering

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 22 banker

heart
9,810 søknader forrige måned
clock
Du får svar innen kort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Slik kan nordmenn spare 4,25 milliarder i rentekostnader

Christoffer Liven

Totalt sitter nordmenn på 59 713 196 964 kroner i rentebærende kredittkortgjeld. Dette er dyr gjeld med høy rente. Ved å refinansiere kredittkortgjeld med et refinansieringslån uten sikkerhet kan du redusere renten betraktelig, og spare opptil flere tusen kroner i måneden. Samlet sett kan nordmenn spare rundt 4.25 milliarder kroner.

Axo Finans sammenligner refinansieringslån på vegne av kunden. Ved å sende din lånesøknad til 21 banker samtidig får du det beste lånet.

Tjenesten er:

● Gratis

● Uforpliktende

● En søknad som sparer deg til og du får tilbud fra opptil 20 banker.

● Axo jobber for å gi deg det beste tilbudet

Flere tilbud gir deg en lavere rente

Søk om refinansiering her

H2: Hvor mye kan man spare?

Hvor mye du kan spare avhenger av hvilke betingelser du har på lånet eller lånene du har i dag. Det er ikke uvanlig med kredittkortgjeld, og du kan spare mye på refinansiere gjelden i et lån uten sikkerhet.

Har du 150.000 i kredittkortgjeld kan du spare over 30.000 kroner ved å flytte gjelden til et lån uten sikkerhet. Den vanligste renten på kredittkort i Norge er 21,96%. Gjennom Axo Finans kan du få en rente fra 7,9% til 19,90%, og det er gratis og uforpliktende å søke.

Axo Finans sender søknaden din til opptil 20 banker, og sender det beste tilbudet tilbake til deg. På den måten konkurrerer bankene om å få deg som kunde. Hvis du får tilbud om et bedre lån enn du har i dag, vil banken som vant anbudet betale inn de gamle lånene for deg.

Flere fordeler med å refinansiere

Renten på lånene du har, din økonomi og hvordan bankene vurderer deg som låntaker endrer seg jevnlig. Derfor lønner det seg å sjekke om du kan få bedre rente på lånene du har ofte.

I tillegg til lavere rente er det flere fordeler med å refinansiere.

Senk månedlige utgifter

Med en lavere rente vil kostnadene forbundet med lånet bli lavere. I tillegg kan man søke om lengre nedbetalingstid. Dette er viktig for å senke de månedlige kostnadene.

Samle smålån

Siden bankene ofte gir lavere rente til høyere lånebeløp kan du spare mye på å samle smålån, for eksempel produkter kjøpt på avbetaling, til ett større lån. I tillegg blir du kvitt doble gebyrer som følger med hvert enkelt lån.

Bedre kontroll over økonomien

Når du samler lån og kredittgjeld får du bedre oversikt over økonomien. Med bare én faktura i måneden er det enklere å ha oversikt.

Velg Axo Finans når du skal søke lån

Axo Finans er godkjent av Finanstilsynet, noe som vil si at de følger Finanstilsynets retningslinjer for forsvarlig utlånspraksis. Dette innebærer at de stiller en rekke krav til deg som søker, som krav til alder, betalingsevne og betalingshistorikk.

Når du søker lån gjennom Axo Finans sender vi søknaden videre til flere banker samtidig. Du får det beste lånet blant disse. Å søke lån gjennom en finansagent sparer deg altså for både tid og penger.

Søk om refinansiering her

Gjennom Axo Finans kan du låne fra 10.000 til 500.000 kroner, uten krav om sikkerhet i bolig. Nedbetalingstiden er fleksibel, fra 1 til 15 år. Lånerenten er individuell og presenteres sammen med lånetilbudet. Nominell rente fra 7,90% til 19,90%. Eff. rente 15,9%, 100.000 o/5 år, kostnad: 40.256, totalt: 140256. (må kun inn hvis ikke renteeksempel bildet er med i selve content saken)

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg