Motta et tilbud på forbrukslån

axo logo


Estimert månedsbeløp

2.301,-

Bankene innvilger fra 7,90% nominell rente.

Nom. 12,9%, eff. 14,83%, kost 38 962 kr, tot. 138 962 kr

Søknaden vurderes av 22 banker

heart
10,112 søknader forrige måned
clock
Du får svar innen kort tid
smile
Tilbudet du får er uforpliktende
gift
Vår tjeneste er gratis

Søk forbrukslån

Christoffer Liven

Søk forbrukslån uten sikkerhet via en låneformidler. Du får det beste lånet blant flere banker, helt uforpliktende og kostnadsfritt. I samarbeid med låneagenter sammenligner vi lånetilbud på dine vegne. Søk opptil 500.000 kroner uten sikkerhet.

Før du søker lån…

Før du søker om å låne penger er det greit å ha litt kunnskap om hva en låneavtale innebærer. Uansett om du søker lån med eller uten sikkerhet, er et lån en stor økonomisk forpliktelse som man ikke bør påta seg med letthet.

Det kan derfor være lurt å stille seg selv følgende spørsmål før man i det hele tatt søker:

  • Hvorfor trenger jeg å låne penger?
  • Klarer jeg å betjene lånet hvis renten går opp?
  • Har jeg mulighet til å spare penger i stedet for å låne?
  • Hvor mye penger trenger jeg å låne?

Søk forbrukslån blant flere banker hos Axo Finans. Du får presentert det beste tilbudet med kun én søknad.

Søk forbrukslån blant flere banker hos Axo Finans. Du får presentert det beste tilbudet med kun én søknad.

Det viktigste før du søker om forbrukslån er å være sikker på at du har evne til å betjene lånet i hele lånets løpetid. Du skal kunne betale inn avdrag og renter til avtalt tid ved siden av de vanlige utgiftene dine. I tillegg bør du være forberedt på en eventuell renteoppgang. Et godt tips er å sette opp et budsjett før du sender en søknad, slik t du kan kartlegge din egen økonomi. Dersom det ser trangt ut, bør du kanskje la være å søke forbrukslån.

Les mer: Refinansiering av forbrukslån - fordeler og ulemper

Søk forbrukslån på nett

Dersom du skal søke forbrukslån uten sikkerhet, gjør du lurt i å be om tilbud fra flere forskjellige långivere. Dette er fordi renten varierer. Långivere er for eksempel banker eller andre institusjoner som har godkjenning fra Finanstilsynet, men du kan også sende inn en søknad via en låneagent.

Låneagenter arbeider med å sammenligne priser på vegne av forbrukere. Søk forbrukslån hos en låneagent og spar deg selv for tid og penger.

Selve søknadsprosessen foregår vanligvis elektronisk med legitimering og signering via BankID. Søknadsskjemaet finnes på hjemmesidene til den aktuelle långiveren eller hos låneagenten. I søknaden fyller man ut følgende:

  • Hvor mye man trenger å låne
  • Hvor lang nedbetalingstid man ønsker
  • Opplysninger om personlige og økonomiske forhold
  • Kontaktinformasjon

Søk forbrukslån via en låneagent

Etter at du har sendt inn lånesøknaden hos en låneagent, blir den samme søknaden videresendt til et knippe banker og långivere over hele landet. Ikke bare får du profesjonell hjelp til å finne lånetilbud med lavere rente - du vil også spare mye tid på å sammenligne og vurdere lånetilbudene på egenhånd.

Ikke takk ja til en høyere rente enn du kunne ha fått et annet sted - bruk tid på å sammenligne tilbud før du søker forbrukslån.

Hos låneagenten Axo Finans kan du sende inn en uforpliktende søknad om å låne penger uten sikkerhet. Dette innebærer at du kan motta tilbud fra mange forskjellige banker og långivere uten å forplikte deg til noe. I tillegg er det kostnadsfritt. I Norge har ikke låneagenter anledning til å ta betalt fra andre enn bankene de formidler lån fra, og derfor er tjenesten helt gratis for forbrukere.

SØK FORBRUKSLÅN

Få tilbud om lavere rente

Årsaken til at mange velger å søke forbrukslån via en låneagent, er fordi de er sikret tilbud om en lavere rente. Som forbruker er det ikke så lett å vite hvor man skal lete etter et godt tilbud, men låneagentene sitter på informasjon om nettopp dette.

I Norge kan man ha inntil 500.000 kroner i usikret gjeld.

Ved å sammenligne et utvalg tilbydere for hver enkelt lånesøknad, sørger låneagenten for å finne de beste tilbudene som er tilgjengelige på et gitt tidspunkt.

Les mer: Lån uten sikkerhet

Nominell og effektiv rente

Når du mottar et lånetilbud vil det være oppgitt to rentesatser: Nominell og effektiv rente. Nominell rente innebærer lånets grunnkostnad, og styres blant annet av markedsprisen. Den effektive renten innebærer nominell rente i tillegg til alle gebyrer og andre kostnader som er knyttet til lånet.

For å finne ut av hva lånet faktisk kommer til å koste, både i måneden og totalt sett, må du se på den effektive renten.

Velger du lang nedbetalingstid får du lavere terminbeløp, men kostnaden vil totalt sett bli høyere. Bruker du kort tid på nedbetalingen betaler du høyere terminbeløp, men lånets totalkostnad vil bli lavere.

Søk forbrukslån i dag - det er uforpliktende og kostnadsfritt.

SØK NÅ

Vi sammenligner disse 22 bankene for deg