1. Start img/svg
 2. Strømimg/svg
 3. Strømleverandørimg/svg

LOS AS

Los er Norges tredje største energiselskap, som selger strøm og lignende produkter og tjenester til privatpersoner. Selskapet tar sitt klimaansvar seriøst, og de ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å ta grønne energivalg i hverdagen. Derfor tilbyr de kundene sine 100 % fornybar energi fra vannkraft, og de kjøper selv opprinnelsesgarantier fra vannkraftproduksjon på Agder.

Innholdsfortegnelse

 • 01
  Los er 100 % klimanøytralt
 • 02
  Få ekstra rabatter hos Los

Los er 100 % klimanøytralt

Los er sertifisert av Miljøfyrtårnet, noe som betyr at selskapet er 100 % klimanøytralt. Selskapet hjelper også kundene med å finne gode løsninger innenfor solenergi og hjemmeladning, og de utvikler selv energieffektive løsninger. Los er en del av Agder Energi, og har sin base på Sørlandet.

Ønsker du å bli strømkunde hos Los, tar det deg ikke mer enn 2 minutter. Du legger bare inn adressen din, og deretter søker de opp måleren din og så er du en del av Los. Hos Los er det spesielt 3 avtaler som er blant de mest populære. Det er Los Spotpris, Los Fornybar og Los Ung. Los Spotpris gir deg strøm til innkjøpspriser, og Los Fornybar er et aktivt miljøvalg, som gir deg 100 % fornybar energi til spotpris. Los Ung er en spesiell strømavtale for deg som er mellom 18 og 30 år. Her får du 100 % fornybar energi til spotpris, men påslagene er lavere enn hos de andre strømavtalene.


Få ekstra rabatter hos Los

Få ekstra rabatter hos Los

Blir du ny kunde hos Los, får du så mye mer enn bare fornybar energi og en grønnere hverdag. Los vet å sette pris på deg som kunde, og derfor gir de deg mange rabatter på opplevelser i Norge. Som Los-strømkunde får du kinobilletter hos alle Odeon kinoer til rabattert pris, og rabatten er gyldig hele året. 

Du får rabatt på billetter til Tusenfryd og rabatter til Kongeparken. Dette er fornøyelsesparker som gir glede til store og små. Disse rabattkodene er gyldige når parkene er åpne for sesongen. Trenger du å slappe av, kommer det godt med at Los gir deg rabatt på vakre Farris Bad. Rabatten er gyldig hele året, og Farris Bad er en av Norges vakreste spahoteller. Som du ser, lønner det seg å være strømkunde hos Los. 

Fordeler:

 • Du får 100 % fornybar energi fra vannkraft med opprinnelsesgaranti
 • Du får strøm til spotpris
 • Det er enkelt å bytte til Los, og det følger med mange fordeler som Los-kunde
 • Los har en unik strømavtale for deg som er under 30 år
 • Du får alt på én regning
 • Skal du flytte, er det enkelt å ta med deg Los
 • Du har full kontroll på «Min side»

Ulemper:

 • Det følger med påslag og ekstra månedlige gebyrer på strømavtalene


Pontus Wiehager
Produktansvarig
Pontus er produktsjef for Dagbladet Rabattkoder som betyr at jeg er ansvarlig for både utseendet og innholdet på nettstedet. Jeg elsker en god rabattkode og kjøper i utgangspunktet aldri til full pris.