Video: Dokumentar: «Can Have Sex, Will Have Sex

Dokumentar: «Can Have Sex, Will Have Sex

Dokumentar12

Dokumentaren «Can Have Sex, Will Have Sex» følger sex-livet til fire unge briter med forskjellige typer funksjonsnedsettelser. Blant dem finner vi John (26), med en mor som bestemmer seg for å betale for at sønnen skal få oppleve seksuell intimitet for første gang i livet.

Video: Dokumentar: «Can Have Sex, Will Have Sex

Dokumentar: «Can Have Sex, Will Have Sex

Dokumentaren «Can Have Sex, Will Have Sex» følger sex-livet til fire unge briter med forskjellige typer funksjonsnedsettelser. Blant dem finner vi John (26), med en mor som bestemmer seg for å betale for at sønnen skal få oppleve seksuell intimitet for første gang i livet.

Video: Dokumentar: «The Murder of Grace Millane»

Dokumentar: «The Murder of Grace Millane»

Den britiske turisten Grace Millane ble drept på en Tinder-date mens hun var på backpacking i New Zealand. I denne dokumentaren kaster eksklusive intervjuer med etterforskerne som jobbet på saken, kombinert med avslørende overvåkningskamera-materiale og opptak av drapsmannens avhør, lys over over saken som rystet verden i 2018.

Video: Dokumentar: «My Penis and Everyone Else's»

Dokumentar: «My Penis and Everyone Else's»

Etter å ha akseptert sin egen penislengde på 8,9 cm, utforsker Lawrence Barraclough hva andre menn føler om størrelsen på sitt eget lem. Barraclough opplever at de fleste menn får angst når de snakker om penisstørrelse, og tar en interessant og forfriskende titt på kroppsbilde fra et mannlig perspektiv.

Video: Dokumentar: «How The Rich Get Hitched»

Dokumentar: «How The Rich Get Hitched»

I «How The Rich Get Hitched» får du en eksklusiv invitasjon til luksusbryllupenes verden. Her møter du bruder som ikke tenker på penger som et hinder og som ikke nøler med å bruke millioner av kroner på den store dagen.

Video: Dokumentar: «The Scottish Bounty Hunter»

Dokumentar: «The Scottish Bounty Hunter»

28 år gamle Christian Matlock er en profesjonell dusørjeger i USA. Han tilbringer dagene og nettene sine med å jakte og pågripe mistenkte som er på rømmen.

Video: Dokumentar: «The Woman Who Ate a House»

Dokumentar: «The Woman Who Ate a House»

I denne dokumentaren møter vi 30 år gamle Patrice fra Sør-London som spiser seg fra hus og hjem... bokstavelig talt. De siste 15 årene har hun spist veggene i hjemmet sitt, og konsumert et tonn gips. Hennes mann ønsker desperat at hun skal slutte, og eksperter mener at løsningen ligger i fortida hennes.

Video: Dokumentar: «Lesbian Virgin Diaries»

Dokumentar: «Lesbian Virgin Diaries»

Flere kvinner enn noensinne har de siste årene hatt erfaringer med sex med samme kjønn. Ved å følge de intime reisene til tre unge kvinner, utforsker denne dokumentaren hvordan det er å for første gang bevege seg ut av sin heteroseksuelle komfortsone. Vil de finne det de leter etter? Vil de kysse en jente? Og vil de like det?

Video: Dokumentar: «Help! My Pet Hates Me»

Dokumentar: «Help! My Pet Hates Me»

I en nasjon bestående av dyreelskere er det vanskelig å se på våre pelskledde venner som noe annet enn perfekte følgesvenner. Men med et lettbeint innblikk i kjæledyrenes verden, avslører dokumentaren «Help! My Pet Hates Me» at de i all hemmelighet planlegger vår undergang. Her får du møte labradoren som brakk eierens nakke; de to hundene fra Detroit som satte fyr på kjøkkenet; og de tre hundene fra New Mexico som skjøt eieren sin.

Video: Dokumentar: «2000 Tattoos, But Don't Judge Me»

Dokumentar: «2000 Tattoos, But Don't Judge Me»

«2000 Tattoos, But Don't Judge Me» er dokumentaren som dykker inn i den merkelige og fantastiske verden av Storbritannias mest ekstreme personer: Menn og kvinner som har forvandlet seg selv fra topp til tå med et utrolig utvalg av tatoveringer, piercinger og modifikasjoner av kroppen. Men mens de kanskje er fornøyde med utseendet sitt, er de menneskene som er nærmest dem like fornøyde? Og hva skjer når de kolliderer med omverdenen? Vi møter våre tre bidragsytere når de forbereder seg på et vanskelig øyeblikk i livet - det være seg å flytte hus til et nytt område, starte egen virksomhet eller bare prøve å finne kjærligheten.ttoos, But Don't Judge Me

Video: Dokumentar: «Britain's Loudest Snorers»

Dokumentar: «Britain's Loudest Snorers»

I «Britain's Loudest Snorers» får du møte en rekke personer som er rammet av kraftig snorking og deres jakt på hjelp for å bli kvitt lidelsen. Hjelpen finner de hos en av landets ledende eksperter på feltet.