Skip To Content
espen

Espen Jakobsen

VPN-ekspert

Espen Jacobsen skriver om VPN for Dagbladet. Espen er en ivrig VPN-entusiast som kontinuerlig prøver og tester ut forskjellige programmer og leverandører. Han er også levende interessert i andre felter som har med datasikkerhet og trygghet på nett å gjøre, og gleder seg stort over å få dele erfaringene sine med andre.

Som utdannet jurist er Espen svært opptatt av personvern. Dette er et område som blir stadig viktigere jo mer vi eksponerer oss på sosiale medier og andre steder på nettet. De fleste er slett ikke klar over hvor mye informasjon de «samtykker» i å dele om seg selv i det øyeblikket de besøker en ny nettside.

VPN er derfor et nyttig verktøy når du kobler deg til Internett og ikke samtidig ønsker å legge igjen hele livshistorien din.

Espen skriver også om andre forbrukerrelaterte emner. Tidligere har han innehatt både lederstillinger i det offentlige og drevet for seg selv.

Når Espen ikke sitter foran dataskjermen, er han ofte å se ute i skog og mark. Gjerne med noe godt i termosen.

Linkedin

Publisert av Espen

Lokasjon

Hvordan skjule IP-adresse Hvordan skjule IP-adresse

Unngå gratis VPN tjenester
Sikkerhet

Hvordan virker HTTPS? Hvordan virker HTTPS?

Sikkerhet

Sikkerhet på nett: Hvorfor det er viktig og hvordan du kan beskytte deg selv? Sikkerhet på nett: Hvorfor det er viktig og hvordan du kan beskytte deg selv?

Guide

Slik beskytter du personlig informasjon og data når du handler på nett Slik beskytter du personlig informasjon og data når du handler på nett

Loading...

End of content

No more pages to load

PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com