Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Bruce trøster Demi

Demi Moores sorg fikk skuespilleren og Bruce Willis til å møtes igjen. Under morens begravelse i helgen dukket Willis opp for å støtte sin hustru.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FORTSATT VENNER: Demi Moore og Bruce Willis møtte sorgen sammen da Demis mor ble gravlagt i helgen.

Av UNN CONRADI ANDERSEN

Demis mor, Virginia Guynes, døde av kreft i forrige uke. Dermed måtte den unge skuespilleren hanskes med to sterke påkjenninger omtrent samtidig: Bare en knapp uke tidligere hadde Moores pressetalsmann offentliggjort at Hollywoods superpar gjennom 10 år ville skilles. De to skuespillerne har imidlertid fortsatt et vennlig forhold, og Willis fant det naturlig å støtte Demi da hun fulgte sin mor til graven i Farmington i New Mexico.

Bodde hos moren

De siste årene har Demi hatt lite kontakt med moren, som er dømt til flere fengselsstraffer og lider av rusmisbruk. Mor og datter ble imidlertid gjenforent i fjor, da Demi fikk høre om morens sykdom. De siste tre månedene har Demi og hennes tre barn bodd i Farmington for å ta seg av moren. Demi satt ved moren side da hun døde.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!