Dagbladets VM-magasin

For deg som er ute etter det ferskeste, bredeste, dypeste og billigste: Dagbladet kan i dag i samarbeid med Norsk Tipping presentere VM-magasinet, med alt du trenger før og under Frankrike-VM.

Magasinet er det første av sitt slag i Dagbladets 130 år lange historie.

Opplaget er 80 000 og responsen er allerede enorm.

I går tjuvstartet noen forhandlere med sine VM-magasin-bunker. Resultat: En solgte ut alle på 15 minutter. En forhandler utenfor Bergen gikk tom etter en time.

- VM-magasinet er noe av det mest profesjonelle vi har laget. Både journalistisk og innen grafisk design, sier Dagbladets politiske redaktør John Olav Egeland.

Ferske VM-tropper

Her er noen av mange godbiter i VM-magasinet:

  • Norges ferske VM-tropp med fyldig fakta og spillerbeskrivelser. Drillo kommenterer uttaket.
  • Dypdeintervjuer med VMs mest brennheite profiler. Hva vet du egentlig om vår egen Tore André Flo og superstjernen Ronaldo?
  • Komplett TV- og radiooversikt du kan bruke under hele mesterskapet.
  • Alt du trenger å vite om alle land i hver gruppe - med ferske spillerpresentasjoner, VM-meritter og treneromtale.
  • Om du ikke skal til Frankrike, så tar vi pulsen på VM-byene og forteller deg hva du går glipp av.

  • Åtte år med Drillo fra A til Å. Les Drillo fortelle om fotballeventyret som overgikk hans villeste fantasier, fra starten mot Kamerun høsten 1990.

- Noe for alle

- Dette er det ferskeste magasinet på gata. Og det er ikke bare for fotballnerder, det finnes noe for alle, sier reportasjeleder Espen Stensrud i Dagbladet.

VM-magasinet selges i Norges 3500 tippekommisjonærer, alle Narvesen-forhandlere og på Statoil-stasjoner. I tillegg får du magasinet i 93 kjøpesentere rundt i Norge og i Mix-kjeden.

Merk prisen som ligger langt under konkurrentenes: 29 kroner. God fornøyelse!