Demi og Bruce skilles

LYKKELIG:

Ekteparet Bruce Willis og Demi Moore har lenge vært betraktet som et av de mest vellykkede parene i Hollywood. De ble gift etter en romanse som varte i bare tre uker.

Det har stormet rundt paret Demi Moore og Bruce Willis det siste året. Nå ser det ut til at ekteskapet går mot en ende.

Av UNN CONRADI ANDERSEN

I en kunngjøring fra Demi Moores pressesekretær Pat Kingsley sier paret at de ønsker å ende det 11 år lange ekteskapet. Kingsley vil ikke uttale seg om paret har tatt ut separasjon, eller om de har skrevet under skilsmissepapir. Bruce Willis' pressemedarbeider bekrefter at erklæringen er korrekt.

Ifølge AP skal paret ennå ikke ha skrevet under skilsmissepapir. Paret har tre barn sammen - Rumer (9), Scout (6) og Tallulah (4). De har tre eiendommer - en i Malibu, en i Idaho og en i New Jersey.

Mye oppmerksomhet

Demi Moore har tidligere vært gift med Freddy Moore. Den siste tiden har det versert flere historier om den vakre skuespilleren. Blant annet at hun skal ha tatt med seg Leonardo Di Caprio hjem til leiligheten mens Willis var ute på reise.

   Det ble alltid mye oppmerksomhet rundt slike sladrehistorier, fordi ekteskapet langt på vei ble sett på som inkarnasjonen av suksesspar.

   Paret har også vært i medienes søkelys fordi de har gått til sak mot sin tidligere barnepike. Hun har blitt beskyldt for å bruke parets kredittkort, og for å utlevere deres privatliv. Barnepiken på sin side mener hun har blitt utnyttet og misbrukt fordi hun ikke fikk lov til å møte kjæresten. Hun har gått til motsøksmål.