Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Depardieu tilbake på jobb

PARIS (Dagbladet): Frankrikes største filmstjerne Gérard Depardieu er tilbake på innspillingen av Asterix-filmen som ble avbrutt da han veltet på motorsykkel i fylla.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

«Gégé» ligger ikke på latsiden. Samtidig med innspillingen av Claude Zidis Asterix-film, der han er kjempen Obelix, kommer Depardieu ut med plate og deltar i svært lukrative reklamer.

Gérard Depardieu er robust av natur, men 2,5 i promille, som han hadde da han veltet på motorsykkel, er noe i overkant selv for ham.
Det er en ny og sensuell Depardieu som deler platecoveret med italienske Manrico Mologni. «Rosa» heter den smektende CD-en. Italiensk er også reklamen for Barilla-spagetti, som Depardieu skal ha fått mer enn 20 millioner kroner for.

Den videre filmkarrieren er innen TV. Der skal han være forfatteren Balzac, før han går løs på Alexandre Dumas' romantiske helt greven av Monte Christo. Etter det blir det film med amerikanske Roland Joffé.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!