Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Desperat dårlig besøkt

Bare om lag to tusen mennesker har kjøpt billett til Svend Wams nye film. De miserable besøkstallene betyr at «Desperate bekjentskaper» kan bli hans minst sette film noensinne.

Det er tydeligvis bare John M. Jacobsens filmer som fenger kinopublikum i år. «Solan, Ludvig og Gurin med reverompa» er nå sett av 570000 nordmenn - mer enn det totale besøkstallet på norske filmer i fjor. «Bare skyer beveger stjernene» nærmer seg 60000 besøkende og er dermed nest mest sett av norske filmer i år. Begge er produsert av John M. Jacobsen.

På tredjeplass ligger Sigve Endresens dokumentarfilm «Leve blant løver», en film som regissøren måtte gå lange tiggerrunder for å få laget en kinoversjon av.

Svend Wams «Desperate bekjentskaper» tegner til å bli en skikkelig publikumsfiasko. Sammen med eks-partner Petter Vennerød hadde han til tider stor suksess, helt til nedturen startet med «Lakki» i 1992 og forsatte med «Sebastian» i 1995.

«Desperate bekjentskaper» har bare vært ute på kino i knappe to uker nå, men vil bli tatt av plakaten i Oslo allerede til neste helg - hvis ikke besøket tar seg kraftig opp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling