DiCaprio mener alvor

LONDON (Dagbladet): Leonardo DiCaprio har endelig funnet en ny kjæreste. Den unge modellen Vanessa Haydon (20) er kvinnen som nå gjør at forelskede tenåringsjenter gråter. De to møttes for 14 dager siden, og skal være uatskillelige.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

ALT HÅP UTE: Så kan alle småjenter slutte å drømme om Leonardo diCaprio. Mannen har skaffet seg en seriøs kjæreste.

Av ROLF FISKE

Leonardo DiCaprio er alle ungjenters drøm. Etter suksessen med «Titanic» har han blitt den nye superhelten. DiCaprio har imidlertid ikke hatt noen fast kjæreste den siste tida, bare «flammer» har vært registrert i aviser og ukeblader. Men nå skal det virkelig være alvor.
Vanessa Haydon er modell. Hun blir av modelleksperter beskrevet som den kommende supermodellen, og hun presenteres med målene 34- 26- 35...
- Hun har Elle MacPersons uttrykk, Rachel Hunters personlighet og det flotte smilet til Cindy Crawford. Dette er framtida, sier en amerikansk modellekspert om henne.
Og Vanessa Haydon er ingen hvem som helst. Hun er student, beskrives som svært kjapp i hodet og har sagt at foreløpig er modellkarrieren bare en ekstra inntekt for henne.
Hennes far er en av Amerikas mest kjente advokater. New York-advokaten Charles Haydon (81) blir av mange beskrevet som en av USA fremste kjendisadvokater, og Marilyn Monroe var en av hans klienter.
Leonardo DiCaprio møtte Vanessa Haydon i et kjendisselskap for 14 dager siden. De har holdt sammen siden og har funnet så godt tonen at de har vist sin kjærlighet offentlig.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer