Drillpikene VM-klare

Jentene kommer. Drillos får besøk av damene - heretter kalt drillpikene - i VM. Jentene skal bo på et hotell - bare en kjapp sniktur i joggesko unna spillernes bosted.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Mens enkelte landslagstrenere har låst koner og kjærester ute fra VM-leiren, så vil de norske spillerne ha anledning til å ha sine kjære i nærheten under VM.

Drillpikene vil bo nede ved stranden i La Baule - bare fem kilometer unna Drillos VM-leir.

Konene/samboerne til Drillos-spillerne har valget mellom to VM-turer:

  • De som velger den korte turen (fire dager), får bare med seg Norge- Brasil i Marseille 23. juni.
  • De som velger den lengre turen (15. til 25. juni), får se to av Norges kamper: mot Skottland i Bordeaux 16. juni og Brasil-kampen sankthansaften.

Forrige VM, i USA, ble jentenes reise og opphold betalt av Norges Fotballforbund. Det var en del av den økonomiske avtalen landslagsgutta forhandlet seg til. NFFs utgifter var den gang beregnet til en halv million kroner.

Nå reiser ikke fotballguttas jenter på Norges Fotballforbunds regning:
- Konene/samboerne må betale turene selv. Bare de som er med på den lengste turen, får treffe gutta sine. Turdeltakelsen av koner/samboere er omtrent jevnt fordelt, sier Bjørn Nilsen, administrerende leder for Drillos, til Dagbladet.

Egil Olsens kone, Sigrun Vedelden, reiser til Frankrike sammen med datteren Kine og barnevakt allerede før mesterskapet starter.
Guttas kjære kommer ikke før til den andre kampen - mot Skottland 16. juni.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer