Europa i kø for Flo

Europas storklubber står i kø for å kjøpe Tore André Flo (24). Chelsea-manager Gianluca Vialli sier at klubben blir nedringt om det norske VM-håpet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Vi har massevis av tilbud på Flo. Men alle får samme svaret, vi vil ikke selge ham, sier Vialli.

Ruud Gullits avløser på Stamford Bridge opplyser at det bare er Roberto di Matteo som er like ettertraktet av Chelsea-spillerne. Klubben har fått telefoner på Flo fra engelske, italienske, spanske og tyske klubber.

- Jeg skjønner godt at etterspørselen er stor. Tore André er ung, talentfull og har unike ferdigheter. Jeg vet ikke hvem som skulle erstatte ham, fastslår Vialli.

Som svar på den enorme interessen rundt unge Flo har Chelsea bestemt seg for å tilby stryningen høyere lønn og forlenget kontrakt.

- Signalene fra Chelsea er at de vil tilby ham en enda bedre avtale, sier Flos agent Gunnar Martin Kjenner til BT.

Flo har fortsatt fire år igjen av kontrakten han signerte med Chelsea i fjor sommer, og tjener omlag 5 millioner kroner per sesong.

- Det står ikke i avtalen at den skal reforhandles etter første året. Dette er et utspill som kommer på bakgrunn av det Tore André har prestert for Chelsea, sier Kjenner.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer