Finn Carling

Bibliografi:

•Skumring i Praha (roman)1997

•En annen vei (roman) 1996

•Matadorens hånd (roman) 1995

•Gjenskinn (roman) 1994

•Frokost i det skjønne (roman) 1994

•Dagbok til en død (roman) 1993

•Antilopens øyne (tekster og dikt) 1992

•Oppdrag (roman) 1991

•Død over kulturen (essay) 1991

•Hva med Hippokrates? Om legerollen og det hele menneske (fagbok) 1991

•Innerste rommet (dikt) 1990

•Merkelige Maja (roman) 1989

•Gjensyn fra en fremtid (selvportrett) 1988

•Lille Orlando (roman) 1986

•Under aftenhimmelen (roman) 1985

•Fabel X (roman)1984

•Museumstekster (kortprosa) 1982

•Visirene (roman) 1981

•Brevene (roman) 1980

•Forpliktelser (essays) 1980

•Tårnseileren (roman) 1979

•Mørke paralleller (reiseskildring) 1978

•Tre lyriske pasteller (dikt) 1978

•Marginalene (noveller) 1977

•I et rom i et hus i en have (selvbiografi) 1976

•Hvite skygge på svart bunn (reiseskildring) 1976

•Tre skuespill (skuespill) 1975

•Skapt i vårt bilde (fagbok) 1975

•Fiendene (kortroman) 1974

•Resten er taushet (skisser) 1973

•Skip av sten (dikt og prosa) 1971

•Skudd (skuespill) 1971

•Gjesten (roman) 1970

•Skapende sinn (samtaler) 1970

•Lys på et ansikt (dikt) 1969

•Slangen (skuespill) 1969

•Kritikk og kommentar i forbindelse med Norsk

Rikskringkastings (artikler) 1969

•Gitrene (skuespill) 1966

•De homofile (et studium) 1965

•Kometene (roman) 1964

•Blind verden (et studium) 1962

•Sensommerdøgn (roman) 1960

•Kilden og muren (et studium) 1958

•Desertøren (roman) 1956

•Vanskeligstilte barn i hjem og skole (fagbok) 1956

•Fangen i det blå tårn (roman) 1955

•Skyggen (roman) 1954

•Piken og fuglene (dikt) 1952

•Arenaen: fem fortellinger med en ramme (noveller) 1951

•Stemmene og nuet (roman) 1950

•Broen (noveller og enakter) 1949