Flo kjører sitt eget løp

Mens spillersamtaler sto på programmet i ettermiddag, gjorde Tore André Flo og assistenttrener Harald Aabrekk unna sin samtale på formiddagen. Med fotballsko, på gress på Club Ljubljanas bane.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

RADARPARET: Tore André Flo og assistenttrener Harald Aabrekk (t.v.) kjører sitt løp for å hente fram landslagsspissens målteft.

- Kall det gjerne en praktisk spillersamtale, sier Harald Aabrekk. Mens resten av troppen satt i pressekonferanse stakk duoen avgårde i drosje for å la føttene snakke.

Aabrekk er treneren som landslagsspiss Flo gir mye av æren for sin framgang, og treneren han søker til når ballen ikke ruller hans vei. Flos målteft er avgjørende for norsk suksess i EM-kvalifiseringen lørdag. Det vet Aabrekk og landslagstrener Nils Johan Semb godt.

- Dette er noe jeg gjør med Harald så ofte som jeg kan. Det gjør godt å få justert inn avslutningene, sier Tore André Flo og avviser at han ba Aabrekk om ekstratreningen fordi han føler seg mer usikker etter høstens benkesliting i Chelsea.

Gjennombrudd- Vi kjenner hverandre så godt og vet intuitivt hva som må til. Derfor trenger vi ikke å snakke så mye. Vi trenger å øke Tore Andrés sikkerhet i forhold til jobben han skal gjøre, sier Aabrekk.

I en snau time i formiddag var avslutninger stikkordet. Terping som forhåpentligvis gir resultater lørdag. Resultater i form av scoringer?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer