Fortvilet

Vibeke Løkkeberg som skulle regissert «St. Hansnatten», er dypt fortvilet over at Terje Dysvik fikk ødelagt leiligheten sin etter å ha lånt den til produksjonsselskapet.

Han stilte leiligheten til disposisjon for produksjonsselskapet Northern Lights Productions, mot at den skulle bli pusset opp og satt i stand etter innspillingen.

Fortvilet

Men det blir ingen film, og Dysvik får verken nyoppusset leilighet eller penger.

- Dette gjør meg virkelig dypt fortvilet. Jeg trodde han hadde fått garanti. Dette bare viser hvilken risiko Axel Helgeland og Northern Lights Productions har satt folk i, sier Vibeke Løkkeberg.

Hun presiserer at hun ikke har noe med den raserte leiligheten til Terje Dysvik å gjøre.

- Det er produksjonsselskapet Northern Lights Productions ved Axel Helgeland som får ta ansvaret for at leiligheten er rasert. Helgeland har det forretningsmessige ansvaret og han har selv valgt å slå seg konkurs. Den avgjørelsen vil jeg ikke bli trukket inn i. Det er han som har stilt folk i forlegenhet, sier Vibeke Løkkeberg, som synes veldig synd på Terje Dysvik.

Fattig student

Terje Dysvik er redd han må se langt etter å få satt i stand leiligheten sin med filmprodusentens penger. Selskapet er på vei til skifteretten, og det er mange kreditorer som sloss om smulene i selskapet.

- Det har ikke gått opp for meg ennå. Jeg leide bort leiligheten i tre måneder for 14000 kroner mot å få den tilbake i oppusset stand.

- Jeg har fått meg sommerjobb, og må regne med å bruke pengene jeg tjener og resten av sommeren på å reparere og pusse opp leiligheten, sier Dysvik, som kaller seg selv fattig student. Axel Helgeland var i går ikke tilgjengelig for kommentar.