Gazza gikk berserk

Sist søndag skulle Englands landslagsspillere slappe av med golf. Gazza var skadd, valgte derfor å rusle rundt - og tok seg etter hvert et par øl.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Jeg hadde fri, og trodde jeg kunne ta meg noen øl, sier Paul Gascoigne.

Det var etter hjemkomsten fra golfbanen Glenn Hoddle innkalte Gascoigne. Gazza trodde han skulle få beskjed om at han var klar for VM i Frankrike, men han skjønte raskt at han var vraket.

- Jeg mistet kontrollen, jeg gikk berserk. Alt jeg hadde samlet opp kom ut, og jeg sparket i døra, sparket til møblene, jeg ropte og bannet. Jeg syntes det var så urettferdig, forteller Paul Gascoigne til The Sun.
Glenn Hoddle greide å ringe etter Gazzas venner Paul Ince og David Seaman, og de to kom løpende til. Seaman fikk lagt Gazza i gulvet, og roet ham ned. Paul Ince måtte pakke fotballklovnens kofferter, for hans VM var over.

- Jeg er flau over det som skjedde, men følelsene fikk overtaket. Jeg ønsket heller ikke å gråte foran de andre guttene, men jeg greide ikke å la være, sier Gazza.
Paul Gazza Gascoigne var så sinna, at han forsøkte å komme seg løs for «å ta Hoddle». Men heldigvis var David Seaman i nærheten, og Gazza ble reddet fra ytterligere nedverdigelse.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer