Gere og Roberts sammen på film

Endelig får vi se Julia Roberts og Richard Gere sammen igjen på film. Etter suksessen med Pretty Woman har de to omsider funnet et oppfølgingsprosjekt.

SØT SUKSESS: Pretty Woman var en enorm kassasuksess. Nå spiller Richard Gere og Julia Roberts igjen sammen på film. Denne gangen i komedien Runaway Bride.

Av UNN CONRADI ANDERSEN

Det var i 1990 alle gikk man av huse for å få med seg det vakre stjerneskuddet Julia Roberts i filmen om vår tids moderne Askepott. I filmen spiller hun en prostituert som blir plukket opp av forretningsmannen Richard Gere og forvandlet til en moden, vakker kvinne.
De to skal lenge ha vært interessert i å spille mot hverandre igjen, og har nylig signert en kontrakt for Paramount Pictures, melder Mr.Showbiz. Filmen heter Runaway Bride og skal spilles inn i oktober. I filmen, som er en komedie, spiller Roberts en kvinne som har vraket en rekke forlovede, før hun møter en reporter som vil skrive en artikkel om henne.

En rekke kjente skuespillere skal ha vært aktuelle i hovedrollene: Sandra Bullock, Harrison Ford, Geena Davis. John Travolta og Ellen DeGeneres har alle vært inne til samtaler med filmselskapet om å spille i filmen.