Girlpower møtte manpower

LONDON: De fire etterlatte Spice Girls, med sin nye Spagetti Spice, alias Luciano Pavarotti, sto på scenen i Modena i går.

Spice Girls opptrådte for første gang som kvartett. Dette skjedde under en veldedighetskonsert i Pavarottis hjemby Modena i Italia. I tillegg til Spice Girls deltok også Jon Bon Jovi, Celine Dion, Stevie Wonder og Natalie Cole.

For fjerde år på rad har Luciano Pavarotti fått med seg et stjernegalleri for å opptre i hjembyen til støttefor krigsrammede barn. Spice Girls ble invitert av Pavarotti, som også gjorde et aller siste forsøk på å få Geri Halliwell til å holde sin del av avtalen. Men Ginger Spice var ikke til å rikke.

Kjent budskap

De fire Spice-jentene avviklet også sin første pressekonferanse siden bruddet, men media ble bedt om ikke å spørre om den saken.

Jentenes budskap til sine fans var imidlertid svært kjente toner:

- Girlpower tilhører ikke fortida, det tilhører framtida, sa jentene, og det var Mel B som svarte på de fleste spørsmålene. Mel B er sannsynligvis den som nå leder jente-gruppa.

Ingen ny

Det var imidlertid en italiensk journalist som brøt tausheten. Han spurte om jentene hadde til hensikt å erstatte Geri.

- Nei, svarte Victoria «Beckham» Adams, før hun ble avbrutt av sine PR-folk.

Mel B fortalte at jentene var stolte av å bli invitert av Pavarotti, og at hun selv alltid hadde sett opp til ham til tross for forskjellig musikksmak.
- Jeg tror at vi har gitt ham litt pop, og han har gitt oss litt opera, sa Mel B om scene-samarbeidet med Pavarotti.