Helikopterdrama på TV2

«Destinasjon Nordsjøen» heter en ny svensk dramaserie som starter på TV2 i kveld. Hovedpersonene er fire unge helikopterpiloter som tvinges ut på farlige oppdrag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Handlingen er lagt til småbyen Borgnäs, som ligger på den svenske vestkysten. I dette småbymiljøet finner vi Andreas Holm (Thomas Hanzon). I skyggen av sin fars fraktflyimperium driver Andreas det lille foretaket Nordsjöflyg sammen med tre klassekamerater fra helikopterutdannelsen i USA. Det er norske Kari (Beate M. Eriksen), jødiske David (Robert Sjöblom) og Robert (Kåre Mölder).

Gjengen driver Nordsjöflyg på egen hånd, men det er Andreas' far (spilt av norske Tom Tellefsen) som sitter på pengesekken. Det er ikke helt uproblematisk, den økonomiske situasjonen er ikke sånn som den burde være. Derfor skaffer Andreas' far dem en toppøkonom, som skal se på foretaket. Hun er den vakre og unge Ann-Christine (Gunnel Fred). Men hennes inntreden utløser også sjalusi, intriger og sterke følelser. Jack Fjeldstad har også en rolle i serien - han er både driftssjef på en oljeplattform og far til Kari.

20.00 2376

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer