Hoddle sendte gutta på bar

LONDON(Dagbladet): -Gå på bar og slå ut håret! Dette var landslagssjef Glenn Hoddles klare beskjed til den engelske landslagstroppen etter den forferdelige kampen mot Belgia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Glenn Hoddle lekte med ilden. Superstjernen Paul Gascoigne valgte å slå ut håret, og ble fryktelig beruset.

- Glenn sa lørdag ettermiddag at vi hadde kvelden fri. Han ba oss alle om å slå ut håret, ta noen øl og ha det gøy. Ja, jeg ble full, og jeg ble full på rekordtid. Jeg hadde jo ikke drukket på ni dager, forteller Gazza til The Sun.

Øl og karaoke

Glenn Hoddle kritiseres sterkt for dette nå. Den religiøse Hoddle vet at han har tidligere alkoholikere som Tony Adams og Paul Merson i troppen, og han visste at den karismatiske Paul Gazza trengte lite alkohol for å få tenning. Likevel ba han hele troppen om å drikke og slå ut håret.

Glenn Hoddle forsøker å forsvare seg.

- Ja, jeg tillot spillerne å ta noen øl, men etter min mening skjedde ikke noe galt. Landslagets trenere var til stede, og det skjedde ikke noe galt. Spillerne hadde jobbet knallhardt i to uker, og hadde min velsignelse til å ta noen drinker. Det endte opp med karaoke, og noen av guttene brukte mikrofonen. Slikt må til for å bygge opp skikkelig lagånd, sier Glenn Hoddle.


Ble fyll


Paul Gascoigne har en annen beskrivelse av landslagstroppens baraften og karaokekveld.
- Jeg ble bedt om å synge karaoke, og jeg var skikkelig full. Midtveis i sangen skjønte jeg at jeg måtte finne senga mi.
Og etter et par omveier fant Gazza senga.
Det er ikke akkurat en hjertelig tone som nå er mellom Paul Gascoigne og Glenn Hoddle. De to snakker ikke direkte med hverandre, men på en eller annen måte til hverandre gjennom forskjellige medier.
I tillegg så har også flere andre av Gazzas drikkevenner rykket ut. Chris Evans, som er en mektig mann i britisk underholdningsindustri, har vært på flere skadelige byturer med Gazza. Nå sier han at alt er Pauls eget ansvar.
- Paul er voksen og må selv ta ansvar for det han gjør. Det er imidlertid forferdelig at Paul er vraket, og kan koste England en hederlig plassering i VM, sier Chris Evans.


Får støtte


Gazza får imidlertid god støtte fra sin fraseparerte kone Sheryl. Det var til henne Gazza rømte etter at han ble vraket fra landslagstroppen.
- Hun er den eneste som skjønner meg, og hun har virkelig støttet meg i disse svært vanskelige dagene, sier Paul Gascoigne til The Sun.
- Sheryl har bedt meg ta meg sammen, og ikke ødelegge meg selv. Hun har vært fantastisk, og jeg skal vise mine tilhengere at Gazza har mye å gi på fotballbanen, sier Paul Gascoigne.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer