HOTELL OG IS GODKJENT

MONTPELLIER (Dagbladet): Når Drillos skal bo på hotell, blir ingenting overlatt til tilfeldighetene. Alt stemmer når de i dag sjekker inn på Golf-Hotel Blue Green Fontcaude i dag. Selv iskremen er godkjent på forhånd.

- Meget god. Denne vil Drillo like. Det garanterer jeg, sier Guttorm Dilling til Dagbladet. Sammen med forbunds-kollega Svein Mundal sjekket han fasilitetene på hotellet og treningsbanen i Montpellier i går, et døgn før Drillos kommer.

- Her er alt i orden. Det er et hotell midt i blinken for oss, sier Mundal.

- Hvordan skal et Drillos-hotell være egentlig?
- Nøkternt, rent og hyggelig, rolig.

Og det trestjerners Golf-hotellet i Montpellier tilfredsstiller kravene:

  • Nærmeste nabo er en 18-hulls golfbane. For å høre trafikkstøy, må du lytte til «Midt i trafikken» på radio.
  • Det var heller ikke et støvfnugg å oppdrive noe sted.
  • Og det norske flagget var allerede på plass på stanga.

Flest enkeltrom

- Fordi rommene er såpass små, blir det mange som kommer til å bo på enkeltrom. Flere enn vanlig, sier Mundal.

- Du kan jo tenke deg to bla' Flo oppe i denne senga her, sier han og peker på en krybbe på 1,20 x 1,90.

- Her er alt i orden. Nå kan gutta bare komme, sier han.

Vanilje-krise

Men det verken Mundal eller Dilling visste om, og som Dagbladet diskret ordnet opp i, var vaniljeisen.

Da Dagbladet ville spandere test-is på de to forbundsherrer, insisterte begge på vanilje. Det er også en av Drillos favoritter.

- Vi er nesten tomme, sa Roger i baren.

- Hva? Tomme for vanilje dagen før Drillo kommer? Du må kjøpe inn mer vanilje med en gang.

- OK, vi gjør alt for at Norge skal trives. I morgen bugner det. Garantert, sier Roger.