Hugh Grant truet med sparken

LONDON (Dagbladet): Hugh Grant ble drittsur da han fikk høre hva hans motspiller Julia Roberts fikk i honorar for oppfølgeren til «Fire bryllup og en gravferd», filmen «Notting Hill». Da Grant klaget, truet produsenten med å gi han sparken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Julia Roberts er superstjerne og blir betalt deretter. Hun tjener nesten 100 millioner kroner på sin rolle i filmen, mens Hugh Grant må ta til takke med beskjedne 7,5 millioner kroner.

Da Hugh Grant og kjæresten Liz Hurley fant ut lønnsforskjellen, klaget de høylytt. Hugh Grant var tydelig sur og sjalu, men fikk raskt beskjed om å ta det med ro.

Produsenten ga beskjed om at lønna ikke var til å reforhandle, og ifølge den britiske avisa News of the World vurderte produsenten å erstatte Hugh Grant med Ewan MacGregor.

Ifølge avisa er denne filmen Hugh Grants siste sjanse til superstjernestatus, og han fikk beskjed om å ta til takke med den avtalte lønna eller forsvinne fra settet.

Sjefen

Det er Julia Roberts som er sjefen og superstjernen. Hun har i kontrakten at hun kan nedlegge veto mot unødvendige kysse- og sexscener, men hun insisterte på at Hugh Grant skulle delta i et PR-stunt på en benk i en park midt under opptakene.

Her fikk avisleserne se de to superkjendisene smile og småkysse. Alt regissert av Julia Roberts. Hugh Grant forsøkte først å si nei til parkinitiativet, men Julia Roberts sto på sitt. Og da ble det som sjefen hadde bestemt.

- Hugh er redd for at Liz Hurley skal bli sinna. Derfor hadde han ikke lyst til å delta på benkstuntet, sier en i produksjonsstaben.

Ikke venner

Julia Roberts skal ha uttalt at hun ikke er spesielt begeistret for Hugh Grant, og de to snakker lite til hverandre bortsett fra når de er på settet og filmer.

Det har også irritert Hugh Grant at Julia Roberts har fått alle fordelene når de ikke filmer. De som står bak filmen, har blant annet leid en kjempedyr leilighet for Julia i London, mens Hugh Grant må ta til takke med en liten bil for å komme seg til og fra filmingen.

- Dette tegner ikke bra. Vi får håpe de ikke spiser hverandre før vi er ferdige med filmingen, sier en i produksjonsstaben til News of the World.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer