I storebrors varetekt

LA BAULE (Dagbladet): Drillos bordtennisseier 27- 25, 10- 21 og 21- 19 irriterer Tore André Flo. Han kan knapt vente på revansje. Men uansett må han vente til etter Marokko-kampen. Fordi Jostein har sagt at han må slappe av.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Han (Jostein) holder meg igjen så jeg ikke spiller tennis og bordtennis, sier Flonaldo. - Men jeg vil ha revansje på Drillo. For sjøl om jeg vant tenniskampen og det står 1-1 mellom oss i racket-spill, så er ikke det godt nok.

- Jeg skal vinne i bordtennis også. Et drøyt døgn unna VM-åpningen er Tore André Flo det nærmeste nasjonen Norge kommer en verdensstjerne i fotball. Og - ut fra det utenlandske mediatrøkket er det ganske nær. For Flonaldo er spilleren alle vil ha til eksklusive TV-intervjuer midt i egen rute. Uten at han skjønner så mye av det sjøl.

Ser kampsyner

- Det er mer enn en god fotballspiller i det norske laget, gjentok Tore André til den ene TV-stasjonen etter den andre i går ettermiddag. - Og nei, jeg har ikke filla peiling på Marokko. Jeg har aldri sett dem og kjenner ikke navnet på en eneste spiller.

Og ja:

- Jeg tror vi slår dem.

Men hvordan? Til Dagbladet sier Tore André:

- Jeg går rundt og ser for meg et par vidt forskjellige kamputviklinger. Den ene handler om mange taklinger, mange spilleavbrudd og mange dødballer. Den andre handler om rom og plass til å utfolde seg. Og er jeg heldig, så skjer det siste.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer