Intens sommer for Hege

GVTEBORG (Dagbladet): Hege Schøyen har dumpet Øivind Blunck til fordel for Sven Nordin, og er i full gang med å bli kjent med sin nye mann. Hvordan det går, får vi vite til jul, når «Suffløsen» kommer på kino. Men noen hemmeligheter kan vi røpe allerede nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ekteskapet mellom Hege og Sven får nemlig problemer når en ny tubaist ankommer operaen hvor Hege jobber.

Dagbladet treffer filmteamet under opptakene i Stora Teatern i Göteborg.

- Dette skal liksom være Operaen, da. Vestbanen. Få med det, så blir Bjørn Simensen glad, understreker regissør og manusforfatter Hilde Heier lattermildt. Hun har fått 15 millioner kroner å boltre seg med, og er full av entusiasme for prosjektet sitt.

- Hilde har skrevet en gripende historie. Jeg kjenner meg sånn igjen i rollefiguren min, Siv, at det er helt skummelt, betror Hege Schøyen oss.

Aldri i tvil

Filmen handler om Siv og hennes kjærlighetsliv. Hun er sufflør i Operaen, og betrakter de dramatiske scenene trygt fra boksen sin.

- Siv har egentlig en vulkan inne i seg, men hun er fornøyd med å bare betrakte den orkanen som utspiller seg på scenen, uten å være til stede selv. Helt til tubaisten kommer, for han ser henne slik ingen andre har gjort, forklarer Hilde.

Oppsetningen av «Aida» på operaen hvor Siv jobber, går parallelt med den egentlige handlingen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer