Jeg kan gjøre Brasil bedre

LA BAULE (Dagbladet): Verden kom til den norske treninga i går og verden fikk Drillo-servert følgende: - Jeg har lyst til å trene Brasil fordi jeg mener min fotballfilosofi vil gjøre dem til et bedre lag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- De vil score flere mål og få enda større suksess under meg og mitt system, sa Drillo.

Og tro ikke at intervjuet engelske Tim Collings gjorde var et bakholdsangrep makan til dem Drillo har blitt utsatt for før. Reuters' utsendte presenterte seg nemlig på det høfligste.

- Jeg heter Tim Collings, kommer fra nyhetsbyåret Reuters, og det du sier vil hele verden få vite, sa han og satt på båndopptakeren.

- Javel, svarte Drillo.

- Hvordan kan du påstå at Brasil med sine fire VM-titler kan bli bedre med deg og din filosofi spurte Collings. Og Drillos svar - med slagstøvler i tørt vær og 22 varme:

- Alle kan bli bedre!

Søknad

Dermed har han gjort det igjen - og denne gangen så det virkelig smeller. Intervjuet med fotballnasjonen Norges landslagstrener i går ettermiddag vil nemlig bli lagt merke til fra cornerflagg til cornerflagg over hele kloden. For oss er det ikke noe nytt - vi har hørt drømmene om den ultimate utførelsen av Drillos-stilen før.

Men:

For resten av verden - som vet at Zagallo er ferdig hvis han ikke kommer hjem med VM-tittel nummer fem, og at Drillo er uten trenerjobb fra 1. august - er det en søknad de luxe.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer