Jodie klar for nakenscener

Graviditeten har gjort Jodie Foster mer sikker på seg selv og sin kropp, faktisk såpass sikker at hun ikke ser bort i fra at hun kommeer til å gjøre nakenscener i framtiden.

LIKER MORSROLLEN: Foster er opptatt av å være mor og planlegge sitt nye regiprosjekt. Bildet er fra hennes regidebut 'Lilltle man tate'.

Av BJØRN K. BORE

Det er tydeligvis sesong for åpenhjertige alenemødre i Hollywood. Tidligere i uken var det Gillian Anderson fra X Files som stod fram og fortalte om hvordan hennes jordiske datter hadde «reddet hennes liv».
Foster går ikke like langt som Anderson, men innrømmer at å få barn absolutt har noe for seg.
- Ikke et dårlig øyeblikk. Jeg kunne gjerne gjort dette på heltid, hadde det vært bedre betalt, kan skuespilleren fortelle til magasinet Mirabella.
Og graviditeten har satt sine spor i sinnet på den 35 år gamle stjernen, kjent fra filmer som Taxi Driver og Nattsvermeren. Hun har definitivt blitt mer sikker på seg selv og sin kropp, og ser nå ikke bort i fra at det kan bli aktuelt med nakenscener i fremtiden.
- Å kle av seg foran kameraet er litt skremmende, men kroppen din er tross alt en del av det du er.
Det blir allikevel ikke aktuelt med det første, for tiden er Foster opptatt med å være mor og planlegge hennes neste regissør-prosjekt, tredvetalls-pastisjen Flora Plum. Innspillingen starter neste vår.