Kari Bøge

Bibliografi:

•Stjerneskudd (ungdom) 1995

•Ryggen fri (ungdom), 1992

•Hver sin lyst (roman)

•Søster, Viviann (roman) 1988

•Svanesang (krim) 1988

•Morgenfugl og natteravn (ungdom) 1986

•Speilet fanger (ungdom) 1986

•I trylleskogen (barn) 1986

•Irrganger (novellesamling) 1984

•Viviann og Lin (roman) 1980

•Dikt om portar og rom (prosa i samarbeid med Arild Stubhaug) 1979

•Til avtalt tid (samarbeid med Arild Stubhaug) 1979

•Som regn om natten (roman) 1976

•Lyset er så hvitt om sommeren (roman) 1976

•Viviann, hvit (roman) 1974

•Asmorelda (roman) 1971