Leonardos rollefigur overlevde «Titanic»

Hollywood fornekter seg ikke. Nå planlegges det en oppfølger til verdens mest innbringende film «Titanic». Og Leonardo Di Caprio er selvsagt tiltenkt hovedrollen.

NY ROMANSE: I den planlagte oppfølgeren til Titanic møter rollefigurene til Leonardo DiCaprio og Kate Winslett hverandre igjen.

Av UNN CONRADI ANDERSEN

Så gjenstår det å se om tenåringshelten takker ja til å spille Jack Dawson i et nytt filmepos. I den planlagte filmen viser det seg at Jack likevel ikke blir dratt med ned i dypet og drukner, slik kinopublikumet har blitt forledet til å tro.

Den svenske avisen Expressen skriver i dag at i det nye manuset overlever Jack mirakuløst. Istedet for å forsvinne ned i det iskalde dypet, etter at Rose har blitt reddet opp i en livbåt, flyter han opp til overflaten bare minutter etter.

Ligger i koma

Han blir så plukket opp av en livbåt. Jack Dawson blir så fraktet til USA. Bevisstløs blir han fraktet til et sykehus i New York, der han ligger i koma i tre år. Når han våkner viser det seg at han har lidd av hukommelsestap. Han husker ingenting fra sin ferd med Titanic.

Etter en stund begynner han imidlertid å huske sin elskende Rose, som i filmen spilles av Kate Winslett. Han får vite at hun arbeider som sykesøster på Vestfronten under første verdenskrig. Kjærlighetsparet blir gjenforent på slagmarken i Europa, men blir igjen utsatt for en tragedie. Rose blir drept i et tysk angrep.

Tilbudt 260 mill.

Leonardo Di Caprio er tilbudt 260 millioner for oppfølgeren, melder den amerikanske avisen Globe. Men det er ikke sikkert Kate Winslett får være med i oppfølgeren. Hun blir ikke ansett som nok glamorøs til å spille i fortsettelsen av filmen, som til nå har spilt inn rundt 8 milliarder kroner.

Gwyneth Paltrow, Minnie Driver, Wionna Ryder og Claire Danes skal være aktuelle i en hovedrolle mot Di Caprio.