Livs rare liv

Hollywoods nye yndling, smellvakre Liv Tyler, røper nå sin noe uvanlige barndom.

FIKK «NY» FAR: Skuespiller Liv Tyler fikk om tiåring vite at Steven Tyler i Aerosmith var hennes egentlige far.

Av ALEXANDER HENRIKSEN

Liv vokste opp med rockestjernen Todd Rundgren som pappa. Helt til hun ti år gammel fikk vite at en annen rockestjerne, Steven Tyler i Aerosmith, var hennes egentlige far.
Liv fikk vite hvem hennes egentlige far var i et sjokkmøte med Aerosmith-vokalisten, backstage på en Todd Rundgren-konsert.
- Nå har pappa og jeg et fantastisk forhold. Men det er klart det har påvirket meg på mange måter, sier 21-åringen til Aftonbladet.
Livs mamma, Bebe Buell, var en notorisk groupie som hadde sin storhetstid på 70- og begynnelsen av 80-tallet. Rod Stewart og Elvis Costello var blant hennes gode venner. Costello skrev til og med en låt om Bebe: «Party Girl».
I flere år levde Bebe i et til-og-fra-forhold med rockestjernen og rundbrenneren Rungren. I en fra-periode hadde hun en kort romanse med Steven Tyler, og ble gravid med Liv.
Men Steven var på denne tida kraftig på dopkjøret, og Bebe syntes ikke han egnet seg som pappa. Så i stedet lot hun datteren tro at Rundgren var faren - i ti år.
- Den første tida etter at jeg fikk vite at Steven var faren min var veldig spesiell. Jeg var helt besatt av å være nær ham, prate med ham og høre stemmen hans. Når han ikke var der spilte jeg Aerosmith-skiver - kontinuerlig, forteller Liv, som er oppkalt etter Liv Ullmann.