- Michael Douglas bommet stygt

Filmskuespiller Michael Douglas bommet stygt på golfbanen, hevder caddy James Parker som ble truffet i skrittet av en golfball. Nå saksøker han stjernen for 640 millioner kroner.

Det vil kanskje koste Michael Douglas dyrt at han i oktober 1997 spilte golf med caddy Parker. I følge New York Daily News er han saksøkt for nesten 640 millioner kroner etter uhellet på golfbanen i 1997. 53-årige Michael Douglas har det ikke lett. Den nye filmen hans «Det perfekte mord» har fått negativ mottakelse fra kritikerne. I tillegg må skuespilleren forsvare seg mot anklagene fra Parker, som pleide å jobbe som caddy på Westchester country club i New York.

James Parker hevder han ikke kan jobbe som caddy etter det golfslaget. Ballen traff caddyen rett i skrittet og knuste en testikkel, slik at den måtte opereres bort.

Pressetalsmann for filmstjernen innrømmer at Michael Douglas var en av fire personer som spilte golf med Parker som caddy på den aktuelle dagen. Han nekter derimot for at det var Douglas som slo det avgjørende golfslaget. Pressetalsmann Allen Burry hevder det var en annen person i gruppen, Mark Drach, som slo det fatale slaget.

- Douglas er absolutt forferdet over at noen vil gjøre mer ut av dette, og si at han slo ballen, sier Burry.

Uten advarsel
Parker hevder han gikk foran de fire i gruppen da Douglas slo ballen uten å rope en advarsel: «Fore!».

Caddyen snudde seg når han hørte køllen svinge, og det var da han ble truffet av en golfball rett i skrittet. Parker hevder Douglas ga han 450 kroner og mumlet en negativ kommentar.

Burry avviser dette som «tåpelig», og hevder tvert imot at det var filmstjernen som skaffet hjelp til caddyen.

I søksmålet innrømmer Parker at Drach tok ansvar for bomskuddet, men Parker hevder det er et forsøk på å dekke over for den rike filmstjernen.