Mobil-stæsj med høy harryfaktor

Nå skal det være utrendy å snakke i mobiltelefon. Men hvis du ikke lar deg skremme av motepolitiet, kan du velte deg i en vrimmel av produkter for å høyne harryfaktoren ytterligere.

En enkel veske som hektes fast i beltet, med plass til både penger og kort og nøkler i tillegg til mobilen. Finnes i forskjellige farger.

Av HANNE DENSTAD

Hva med en antenne i gull, eller kanskje en med diamanter på? Mulighetene er mange for den forfengelige mobiltelefonbruker. Det mest populære i år er likevel den noe mer sporty varianten. Telefonen skal bæres kroppsnært og, i diskresjonens tegn, helst ha vibrator.

Håndlakkert

Nytt av året er også dekslene som kan skiftes med et enkelt håndgrep, etter humør og klesfarger. Disse selges fra fornuftige tre hundre kroner for de enkle, mens du må punge ut over tusen kroner for en mer særegen en. Da får du et deksel som er håndlakkert i åtte lag.

Mye av stæsjet er praktisk. Med den vanntette «Swimming case» kan du ringe mens du dusjer, bader eller plopper rundt i barnebassenget.
- Den selger vi mye av. De fleste bruker den på sjøen, og trenger ikke bekymre seg for saltvannssprut, sier Erik Braaten i telebutikken Commit.

En annen lekker dings for den aktive er ørepluggen med innebygd mikrofon.

Praktisk

- Lydkvaliteten er suveren. Du kan kjøre bil med hodet ut av vinduet og likevel både høre, og høres, klart og tydelig.

Braaten er imponert over kvaliteten og passer på å få med at pluggen kan kjøpes både til høyre og venstre øre, med et utvalg av fargerike propper.

Forbeholdt de aller tøffeste er pistolhylsteret. Det lover å holde telefonen på plass, uten å brekke antenna.

Produktene er utlånt av: Kram Company, Snikk Snakk, Clas Ohlson og Commit, VG-passasjen.