Møt høstens debutanter

Onsdag presenterer vi alle høstens debutanter her på Dagbladet :litteratur. To av dem - Bjarte Breiteig og Trude Marstein - kan du møte direkte på nettet.

Vi ønsker å la deg bli kjent med noen av de forfatterne som kommer til å prege dine leseroppelevelser i fremtiden. Foreløbig har de ukjente navn og ukjente ansikt. Onsdag blir de presentert med egne hjemmesider på Dagbladet :litteratur.

En av høstens mest spennende debutanter er Bjarte Breiteig. Han ble møtt med applaus fra et samlet kritikerkorps da han slapp novellesamlingen 'Fantomsmerter', en samling historier om savn. Du kan møte Bjarte på nettet onsdag. Send inn dine spørsmål allerede nå.

Trude Marstein debuterer i slutten av oktober med romanen 'Sterk sult, plutselig kvalme'. Hun er akkurat ferdig med forfatterstudiet på Bø i Telemark, og er spent på hva kritikerne kommer til å mene om boka hennes. Du møter Trude onsdag klokka 14.00. Send inn spørsmålet ditt nå.

Av andre navn du kan glede deg til nevner vi Øystein Ruud, Linn Ullmann, Siv Kristin Rotevatn og Arild Rein. Velkommen tilbake til en ny litteraronsdag!