Myhre reddet av operasjon

Thomas Myhre var en måned fra å bli idrettsinvalid. I stedet utfordrer han Frode Grodås i kampen om keeperplassen på landslaget.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tung tid Etter operasjonen fulgte en tung tid for den daværende Viking-keeperen. Han måtte trene seg opp langsomt, og mange avskrev den talentfulle mossingen.

- Foran 97-sesongen måtte jeg overbevise for for å bli førstevalg i Viking. Det er ingen tvil om at jeg ble mer ydmyk og moden av det som skjedde, sier Myhre.

En skadefri Thomas Myhre gjennomførte en god sesong, så solid at Everton ble interessert.

Riktig steg - Det var et viktig og riktig steg videre i karrieren. Everton hadde en førstekeeper på 39 år, og andrevalget hadde aldri sluppet skikkelig til. Selv om klubben har unngått nedrykk med et nødskrik tre av de fem siste sesongene føler jeg at det er potensiale her, sier Myhre.

Foreløpig står han med én landskamp. Myhre sto glimrende etter at Frode Grodås tråkket over og måtte forlate banen mot Danmark. Likevel ser han Grodås som førstevalget.

- Ut fra det Frode har vist i forkant av VM er det ingen bombe at han reiser som førstevalg. Jeg må stå på og vise meg fra en god side, for jeg har selvsagt ambisjoner om å kapre keeperplassen, sier Thomas Myhre, glad for å være skadefri.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer