- Nei, jeg er ikke den nye James Dean!

«Titanic» må kunne kalles tidens våte drøm på lerretet. Og i den mannlige hovedrollen: Leonardo DiCaprio (23), sesongens heteste navn blant ungjenter verden over. Trenger han en livbøye?

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Leonardo DiCaprio spiller hovedrollen i «Titanic», årets fuktigste film.

MAMMAGUTT: Leonardo DiCaprio - mammagutt som gjør det sterkt på ryktebørsen i Hollywood, der han ifølge sine kamerater har draget både på kjente og ukjente kvinner.

Av FREDRIK WANDRUP

- NÅR JEG SER MINE EGNE FILMER,klarer jeg nesten aldri å frigjøre meg fra de erfaringene jeg gjorde under opptakene. Jeg kan egentlig ikke fordra å se meg selv på film. «Titanic» er et unntak. Kanskje fordi det er så innlysende at vi her står overfor en virkelig klassiker.

Leonardo DiCaprio (23) er en spe, kortvokst yngling med et babyface som har bergtatt filminteresserte ungjenter verden over; særlig etter sine sårbar-og-lidenskapelig-elsker-roller (som attpåtil dør til slutt) i filmer som «Romeo og Julie» og «Titanic». Han snakker fritt og scenevant om seg og sitt, og er ikke mer fuktig i blikket enn normalt etter bokstavelig talt å ha dukket opp på lerretet igjen og igjen, særlig mot slutten av mastodont-produksjonen «Titanic». Spesielt værbitt er han heller ikke. Mykere og mer skjeggløs hud må du trolig på fødestua for å finne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer