Sheringham er tilgitt

Teddy Sheringham er fortsatt Englands førstevalg på plassen ved siden av Alan Shearer i første VM-kamp - til tross for fyllefesten i Algarve nylig.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Glenn Hoddle sier det ikke rett ut, men sannsynligvis får Manchester Uniteds Teddy Sheringham starte mot Tunisia 15. juni.

Etter at han ble observert på en nattklubb i den portugisiske byen Algarve, fikk 32-åringen overhaling av landslagssjef Glenn Hoddle. Nå har Sheringham bedt om tilgivelse, og antagelig fått det. Hoddle lar seg ikke påvirke av at dem benytter anledningen

til å fremheve Liverpool-spiss Michael Owens (18) rene rulleblad.

- Man må konsentrere seg om andre ting, og uttaket vil ikke bli basert på denne ukens hendelser, sa Hoddle da han ble spurt om Owens sjanser til en plass i første-elleveren etter Sheringhams Algarve-utskeielser.

- Jeg har sett hva Sheringham har utrettet i sine år som internasjonal fotballspiller. Jeg er skuffet over det han har gjort, og jeg vil følge ham nøye på trening de neste dagene, sa Hoddle.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer