Skalleknuser!

OK, så er plottet mer en småteit. Og, greit, det likner for mye på forgjengeren. Ja vel, litt få typer fiender, og ikke så mange typer våpen. Klart at sarte sjeler og antivoldsaktivister har lite å hente. Mye reklame og hype, og lite nytt. Likevel er «Resident Evil 2» et av de mest spennende spillene vi har spilt på Playstation. Nei, et av de mest spennende vi har spilt!

Nesten alle i byen hvor du har fått jobb som fersk politimann, er visst blitt til zombier på grunn av noen rare eksperimenter. Du er nødt til å ordne opp. Her er det mye skyting, men kløkt er også veldig viktig for å få satt ting på plass igjen; et mysterium lurer bak neste likhaug og en kode må knekkes før du kan trampe i stykker neste skalle. Lagring av spillet er svært begrenset, noe som bidrar både til økt spenning og til kraftig irritasjon. Det samme gjelder for mulighet til å ta med seg mye saker og ting.

Her er det zombier og andre ekle ting som må skytes, så hvis nervene dine har fått slappet av for mye i det siste: Hva venter du på? Du er vel ikke feig?