Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Slakter egen film

Skuespilleren Peter Stormare er sjokkert etter at han har sett sommerens storfilm «Armageddon». - Jeg skjønner ikke et dugg, sier filmstjernen - som selv er med i filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FLOPP: Peter Stormare raser mot de som har gjort etterarbeidet på Armageddon.
- De har klipt den istykker, sier han.

Av TOMMY FOSSUM

- Filmen er dessverre klippet i stykker! Jeg skjønner ingenting av filmen, til tross for at jeg er med i den. Det er synd, ettersom manuset var veldig bra, sier Stormare til den svenske avisa Expressen.

- «Armageddon» burde ha vært tre og en halv time. Det er en jævlig lang film, men det visste alle fra begynnelsen av. Det blir i alle fall veldig feil når filmen klippes ned med en time, fortsetter en oppbrakt Stormare.

Han har rollen som den russiske astronauten Lev Andropov i den aktuelle filmen.

Urolige

Bruce Willis har hovedrollen i filmen som er en av de største satsingene til Disney noensinne. Under USA-premieren spilte filmen inn hele 53 millioner dollar, noe som er rekord for det legendariske Disney-selskapet.

Til tross for publikumssuksess i Statene er mange urolige for filmen, ikke minst flere investorer som har vært med å finansiere satsningen som har kostet rundt 1,5 milliard kroner. Flere investorer har visstnok krevd sine penger tilbake.

- Det har vært flere visninger, og mange har sagt at filmen er for lang. Mange er urolige, bekrefter Stormare, som på sin side synes at filmen er blitt for kort.

Ribbet

- Enkelte personer har forsvunnet helt fra filmen. Det var slett ikke slik fra starten av, men nå synes jeg også at min rolle står rimelig ribbet tilbake ettersom mange replikker og overganger er kommet bort, sier Stormare, som har gjort suksess i Hollywood de siste årene. Han var også med i filmen «Lost World: Jurassic Park».

Det er produsenten Jerry Bruckheimer og regissøren Michael Bay som står bak «Armageddon». Det var også de to som sørget for Disneys actionsuksess «The Rock».

«Armageddon» vises i Oslo Spektrum 17. til 19. juli, men har ordinær premiere i Norge først den 24. juli.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!