Slakter egen film

Skuespilleren Peter Stormare er sjokkert etter at han har sett sommerens storfilm «Armageddon». - Jeg skjønner ikke et dugg, sier filmstjernen - som selv er med i filmen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

FLOPP: Peter Stormare raser mot de som har gjort etterarbeidet på Armageddon.- De har klipt den istykker, sier han.

Av TOMMY FOSSUM

- Filmen er dessverre klippet i stykker! Jeg skjønner ingenting av filmen, til tross for at jeg er med i den. Det er synd, ettersom manuset var veldig bra, sier Stormare til den svenske avisa Expressen.

- «Armageddon» burde ha vært tre og en halv time. Det er en jævlig lang film, men det visste alle fra begynnelsen av. Det blir i alle fall veldig feil når filmen klippes ned med en time, fortsetter en oppbrakt Stormare.

Han har rollen som den russiske astronauten Lev Andropov i den aktuelle filmen.

Urolige

Bruce Willis har hovedrollen i filmen som er en av de største satsingene til Disney noensinne. Under USA-premieren spilte filmen inn hele 53 millioner dollar, noe som er rekord for det legendariske Disney-selskapet.

Til tross for publikumssuksess i Statene er mange urolige for filmen, ikke minst flere investorer som har vært med å finansiere satsningen som har kostet rundt 1,5 milliard kroner. Flere investorer har visstnok krevd sine penger tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer