Snøbrett for begynnere

Det spørs om de norske elite-løperne ville synes snowboardkjøringen er særlig utfordrende, men vi andre kan synes det er moro å være en av Nintendos nye Snowboard Kids.

Snowboard Kids er et tradisjonelt «tegneseriefigur»-spill, med fem forskjellige snøbrett-unger med hver sin unike kjøre- og hoppestil, og sin særegne personlighet.

I Battle Race-mode er det seks forskjellige løyper hvor du kjører omkapp med de andre deltagerne, samtidig som du samler opp våpen underveis - og bruker dem til å ødelegge for de andre.

Det er også mulig å kjøre løypene på tid, kjøre halfpipe og gjøre tricks, eller et eget skytespill hvor det gjelder å skyte så mange snømenn som mulig på din vei nedover løypene. Klassisk Nintendo, med andre ord.

Som vanlig med Nintendo er grafikken overlegen. Spillet er meget lett å lære og passer antagelig best for de aller yngste spillerne i familien. Minus for begrensete muligheter og utfordringer - det er langt igjen til for eksempel Diddy Kong Racings overflod av baner og figurer. Men hvis du likte Mario Kart vil du antgalig like dette spillet også.