Sol og suksess - igjen

Norwegian Wood-general Jørgen Roll har jammen værgudene på sin side. 6500 halvnakne publikummere nøt sola, Lou Reed og Van Morrison i Frognerbadet i går.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Alle billettene var revet bort lenge før den første lydsjekken, og de mest desperate ga opp mot tusenlappen på svartebørsen.

De heldige som befant seg innenfor gjerdene angret ikke på investeringen. Den eneste misnøyen var de lange køene for å få kjøpt ølbonger, som først etter en ny kørunde kunne omsettes i gylne dråper.

- Helt ko-ko med to køer, men det blir vel mindre kaos sånn, antok Morten (23) fra Oslo. Med ølen omsider i neven er neste utfordring å balansere nedover den smekkfulle skråningen tilbake til basen.

Men på en sånn dag er heldigvis sinneterskelen omtrent uoverstigelig, så noen kalde dråper i hodet blir tilgitt med hyggelige smil.

En håndfull politifolk er på plass, og kan ikke melde om annet enn et mistet og funnet barn.

Klokka 18.42, tre minutter foran skjema, entrer Lou Reed scenen, og i løpet av sekunder er halvparten av tilhørerne på beina. Stemningen stiger enda noen hakk, og Van Morrison får et særdeles godt oppvarmet publikum når han kommer på.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer