Steffen sleit tribunebenken

LEICESTER (Dagbladet): Leicester- Tottenham 2-1. 26. september gjorde Steffen Iversen comeback for Tottenham. Han fikk 27 minutter, snudde kampen mot Leeds og scoret ett mål. Og - i forrige uke ble han endelig A-landslagsspiller for Norge. Men - da George Graham tok ut sitt første Spurs-lag, havnet han på tribunen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TURIST: Han var ikke på benken en gang, Steffen Iversen, da Tottenham tapte borte mot Leicester i går.

Av MORTEN PEDERSEN

- Det ante meg allerede på søndag, sier Steffen til Dagbladet. - På treninga før vi reiste oppover til Leicester ble jeg og et par ander spillere holdt igjen for å gjøre litt ekstra. Men jeg skjønner ikke hvorfor. Og han (Graham) har ikke sagt et eneste ord. Steffen Iversen var mildt sagt ute av det på Filbert Street. Grunnen: Han er helt frisk for første gang på over et år, føler seg i orden, vet at han kan og tenker bare på å spille fotball. Men George Graham, som for to uker siden fortalte Steffen at han er en viktig del av planene hans når det gjelder Tottenham, er plutselig ikke interessert. Det er et faktum som gjør Steffen usikker. - Nå blir det reservelagskamp i morgen, sier Steffen Iversen. - Jeg vet ikke mot hvem. Men jeg må ha greie på hvorfor jeg ikke var på benken i denne kampen. Det føles litt rart. - Vil du banke på døra til Graham? - Jeg føler at jeg må snakke med ham. Jeg blir usikker når jeg ikke vet noe, sier Steffen.

Baardsen sjanseløs

Fra Directors Box på Filbert Street så den norske spissen Tottenham og Espen Baardsen bli spilt i filler av Leicester. Og som Graham sa det etterpå - det var to vidunderlige mål. Det første, som Emile Heskey klemte inn til 1-1 etter at Les Ferdinand hadde gitt Tottenham ledelsen, kom i 116 kilometer i timen fra 15 meter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer