Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

ANNONSØRINNHOLD

Du kan spare mye på å sjekke renten på billånet ditt. Vi hjelper deg gjerne med å se om du kan få en bedre rente i en annen bank.
Du kan spare mye på å sjekke renten på billånet ditt. Vi hjelper deg gjerne med å se om du kan få en bedre rente i en annen bank. Vis mer

Slik kan du spare penger på billånet

Visste du at det kan være gode penger å spare på å refinansiere billånet ditt? De siste månedene har det vært en del endringer i rentemarkedet, og det er slettes ikke sikkert banken har redusert din rente. Da er det kjekt for deg å vite at det er nokså enkelt å flytte billånet ditt til en bank med bedre vilkår.

Rente fra 3,75 %. Priseksempel: Effektiv rente 5,76 %, 150.000 kr over 5 år, kostnad 22.574 kr, totalt 172.574 kr

Hvordan flytte billånet?

Det er lett å gå i fella når man kjøper bil. Man lar seg rive med og plutselig har man en ugunstig finansiering fordi man trodde man fikk et godt tilbud. Andre ganger har man fått en kampanjerente som senere blir skrudd opp.

For billån uten sikkerhet i bilen, slik som kaskofritt billån, er det enkleste å flytte, fordi det ikke er noen pant å flytte over. Det blir på samme måte som å refinansiere et forbrukslån.

Lenge har folk trodd at det å flytte billån med pant til en annen bank ikke lar seg gjøre, og dermed sittet fast med de rentene og vilkår som man har. Dette stemmer ikke. Det er ikke alle banker som tilbyr dette, men vi samarbeider med banker som gjør det, og hjelper deg gjerne med å sjekke om du kan få et bedre vilkår på billånet ditt.

Vi kan også hjelpe deg som tenker å ta opp et nytt billån. Selv om du ikke har funnet ut hvilken bil du vil ha enda, kan det være greit å ha finansieringen i orden før du leter.

Så mye kan du spare på å flytte lån

Det kommer selvfølgelig an på hvor stort lånet ditt er og hvilke vilkår du har.

Men får du for eksempel 1 % lavere rente på et lån på 200.000 kroner, tilsvarer det ca 2.000 kroner i året.

Hvis du i tillegg betaler det samme terminbeløpet som før, er avdragsdelen større. Dermed betaler du ned lånet raskere og sparer mer totalt.

Dette bør du se etter når du sammenligner billån

Det er ikke slik at det nødvendigvis lønner seg å være trofast til banken din. Om du kan få et bedre lånetilbud i en bank, kan det være snakk om en del penger i måneden.

Når du sammenligner alle typer lån, er det effektiv rente du bør se på. Dette er fordi den inneholder den nominelle renten, iberegnet kostnader som termingebyr, etableringsgebyr og lignende. Derfor representerer effektiv rente de faktiske kostnadene ved å ha lån.

Sjekk om du kan spare penger på billånet ditt

Vi har et enkelt skjema du kan fylle ut. Dette videreformidler vi til bankene vi samarbeider med, og undersøker om du kan få en bedre låneavtale enn du har i dag. Vår tjeneste koster deg ingenting.

Underveis hjelper våre rådgivere deg, slik at du finner frem til dokumentene som banken trenger for å gi deg et lånetilbud.

Lånetilbudet du får, står du fritt til å godta eller avslå. Dermed har du ingenting å tape på å sjekke om du kan spare penger på billånet ditt.

Rente fra 3,75 %. Priseksempel: Effektiv rente 5,76 %, 150.000 kr over 5 år, kostnad 22.574 kr, totalt 172.574 kr

Om Tjenestetorget Finans

Tjenestetorget Finans er en uavhengig låneagent som jobber for å hjelpe deg med å ta smarte valg. Enten det er å virkeliggjøre en lånedrøm, finne gode løsninger, eller spare deg som kunde for penger. Vi fungerer som et bindeledd mellom deg og bankene.

  • Det er helt uforpliktende
  • Det koster deg ingenting
  • Du får det beste tilbudet
image: Slik kan du spare penger på billånet

Våre kunders erfaring med oss:

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.