- Har ingen overraskelser i ermet

Ylvis er tilbake i USA etter nytt Billboard-byks.

I USA: Vegard og Bård Ylvisåker kom i dag tilbake til USA for å delta på talkshow etter den enorme suksessen med låta «The Fox». Dagbladet traff dem på flyplassen i New York. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet.
I USA: Vegard og Bård Ylvisåker kom i dag tilbake til USA for å delta på talkshow etter den enorme suksessen med låta «The Fox». Dagbladet traff dem på flyplassen i New York. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

NEW YORK (Dagbladet): Ved 18-tida norsk tid landet Bård og Vegard Ylvisåker på John F. Kenney-flyplassen i New York med et British Airways-fly fra London. Om få timer skal de delta i innspillingen av talkshowet «Late Night with Jimmy Fallon».

I løpet av oppholdet skal de også delta på det store morgenshowet «Today Show» og bliintervjuet av storavisa New York Times. - Spente Det er bare noen få uker siden de sist var i USA på talkshowet til Ellen DeGeneres med låta «The Fox» som nå har blitt sett mer enn 100 millioner ganger på Youtube og ligger på en fersk 6. plass på Billboard Hot 100-lista.

- Hvordan er det å være tilbake?

- Det er flott, det, svarer Vegard Ylvisåker til Dagbladet mens han kommer trillende på en svær koffert.

- Er dere spente på å skulle opptre hos Jimmy Fallon?

- Ja, vi er spente på alt vi.

- Har dere noen overraskelser i ermet på denne turen?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer