- Har ingen overraskelser i ermet

Ylvis er tilbake i USA etter nytt Billboard-byks.

I USA: Vegard og Bård Ylvisåker kom i dag tilbake til USA for å delta på talkshow etter den enorme suksessen med låta «The Fox». Dagbladet traff dem på flyplassen i New York. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet.
I USA: Vegard og Bård Ylvisåker kom i dag tilbake til USA for å delta på talkshow etter den enorme suksessen med låta «The Fox». Dagbladet traff dem på flyplassen i New York. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet.Vis mer

NEW YORK (Dagbladet): Ved 18-tida norsk tid landet Bård og Vegard Ylvisåker på John F. Kenney-flyplassen i New York med et British Airways-fly fra London. Om få timer skal de delta i innspillingen av talkshowet «Late Night with Jimmy Fallon».

I løpet av oppholdet skal de også delta på det store morgenshowet «Today Show» og bliintervjuet av storavisa New York Times. - Spente Det er bare noen få uker siden de sist var i USA på talkshowet til Ellen DeGeneres med låta «The Fox» som nå har blitt sett mer enn 100 millioner ganger på Youtube og ligger på en fersk 6. plass på Billboard Hot 100-lista.

- Hvordan er det å være tilbake?

- Det er flott, det, svarer Vegard Ylvisåker til Dagbladet mens han kommer trillende på en svær koffert.

- Er dere spente på å skulle opptre hos Jimmy Fallon?

- Ja, vi er spente på alt vi.

I GOD FORM: Ylvis-brødrene var i godt humør da de ankom USA i dag. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet
I GOD FORM: Ylvis-brødrene var i godt humør da de ankom USA i dag. Foto: Vegard Kristiansen Kvaale / Dagbladet Vis mer

- Har dere noen overraskelser i ermet på denne turen?

- Nei, vi har ikke det.Så det blir å synge låta om reven igjen?

- Ja, vi får se. - Ingen skjønner - Hvorfor har denne låta tatt sånn av?
- Det er det ingen skjønner. Hadde man skjønt det, hadde man jo laget drøssevis av sånne.

Etter et kjapt stopp i Starbucks-kafeen i ankomsthallen hastet brødrene av gårde med en ventende sjåfør som skal kjøre dem rett til prøver på «Late Night With Jimmy Fallon».

Kveldens gjester består også av«Harry Potter»-skuespiller Alan Rickman, også kjent fra den første «Die Hard»-filmen, og «Kick Ass»-skuespiller Chloe Moretz.