Her er nye Spider-Man

Andrew Garfield overtar etter Toby Maguire.

I fjor sommer ble det klart at Andrew Garfield (26) skulle overta rollen som Spider-Man etter at Tobey Maguire (35) sa seg ferdig med denslags.

Innspillingen av den nye filmen startet for en måneds tid siden, og nå har filmselskapet sluppet det første offisielle bildet av Garfield i den ikoniske superheltdrakten - som denne gangen ser litt annerledes ut.

Tidligere denne måneden dukket de første paparazzibildene fra innspillingen opp, men da var Garfield i rollen som Peter Parker - i vanlige klær.

Grunnen til at bildet av nye Spider-Man nå slippes, kan derfor være at filmselskapet Sony vil komme paparazziene i forkjøpet når actionscenene med drakten skal spilles inn.

Filmens regissør, Marc Webb, har ennå ikke fortalt så mye om hva vi kan forvente av Spider-Man i den nye filmen, men det er på det rene at filmen utspiller seg tidligere i «karrieren» enn de foregående filmene signert Sam Raimi.

Dette betyr blant annet at det ikke er Mary Jane som er kjærlighetsinteressen i den kommende filmen, men Gwen Stacy, spilt av Emma Stone. Stacy var Peter Parkers første kjærlighet, mens de fortsatt gikk på universitetet.

Med Martin Sheen i en fremtredende rolle som Peter Parkers onkel Ben, vil det åpenbart bli nok en omfattende opprinnelseshistorie.

Når det kommer til det første bildet, er det allerede dukket opp spekulasjoner på nettet. Kan skrapemerkene i ansiktet være resultatet av et møte med The Lizard - som skal spilles av Rhys Ifans?

Og de små, sølvfargede gjenstandene på innsiden av hver arm - kan det være en mekanisme for nettslynging? I de forrige filmene var dette en egenskap Peter Parker fikk etter å ha blitt bitt av en edderkopp, mens det i originaltegneserien var en innretning Peter Parker selv fant opp.

Tiden får vise, når filmen får kinopremiere 12. juli neste år - i 3D.

Her er nye Spider-Man